Seni Karımla Aldatıyorum - Hümeyra Turan

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Seni Karımla Aldatıyorum - Hümeyra Turan, konusunda bu İçerik Seni Karımla Aldatıyorum - Hümeyra Turan hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Seni Karımla Aldatıyorum - Hümeyra Turan paylaşımı

KlaS

Admin

Seni Karımla Aldatıyorum Kitap Özet - Hümeyra Turan Kitapları - Seni Karımla Aldatıyorum Kitap Tanıtım - Seni Karımla Aldatıyorum Kitap Fiyatı - Seni Karımla Aldatıyorum Ön Okuma

Kitap Özet

Seni Karımla Aldatıyorum: Bulut adamların, bay ihanet ve sadakatin; cinayet, intikam, aşk ve tutkusunu anlatır. Evli olan bir adamın gel-geç ilişkilerini, kadın erkek hallerini yorumsuz ve objektif olarak aktarır. Eşsiz bir hırsız, girdiği iddia yüzünden insanların en mahrem sırlarını çalarak teşhir eder.

Bakmayın hırsız olduğuna, o hala yüzü kızaran eşsiz bir insandır ve erişilmez eşsizliği ağrısız başına dert açmıştır.

İhaneti, aşkı ve sadakati mercek altına alan Roman; Othel- lonun söylemini kanıtlar bize. İnsan ve ruhunu çok iyi analiz eden Othello, Beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhları koyup aşk sanıyorsunuz! cümlesiyle yüzyıl öncesinden ilişkilerin açmazlığına nokta koymuş aşkla aldatmanın aksayan ayağını buluvermiştir.

Yaşanmış gerçek hayatları gözler önüne seren eser, insanın içsel buhranlarına ayna tutar. Kadın ve erkeğin maskesini soyar, gerçekle yüzleşmesini sağlar. Evlilik müessesesinin geldiği noktaya, ilişkilerin fiziksel, kimyasal oluşumuna dikkat çeker.

http://www.ilknokta.com/urun/S/120371.jpg

Seni Karımla Aldatıyorum
Hümeyra Turan
Kariyer Yayınları
Fiyatı : 10,00 TL
Nisan 2011
152 sayfa
ISBN: 9789944300605

Seni Karımla Aldatıyorum - Hümeyra Turan yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Seni Karımla Aldatıyorum - Hümeyra Turan ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri