Sen, Ben ve Aramızdaki Aşk - Kevin Sampsell

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Sen, Ben ve Aramızdaki Aşk - Kevin Sampsell, konusunda bu İçerik Sen, Ben ve Aramızdaki Aşk - Kevin Sampsell hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Sen, Ben ve Aramızdaki Aşk - Kevin Sampsell paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Sen, Ben ve Aramızdaki Aşk Kitap Özet - Kevin Sampsell Kitapları - Sen, Ben ve Aramızdaki Aşk Kitap Tanıtım - Sen, Ben ve Aramızdaki Aşk Kitap Fiyatı - Sen, Ben ve Aramızdaki Aşk Ön Okuma

Kitap detayı

Bir erkeğin ağzından bir aşkın beş yılının bütün ayrıntıları bu kitapta. Heyecan, heves, merak kısacası kocaman bir aşk.
Karşısından ise günlük hayatın olanca ağırlığı. Hangisi kazanacak dersiniz?

Yanımdayken bile gitmenden korkacağımı, bu aşkın içimi çok yakacağını biliyordum artık. Ben bu hikâyeyi içinde sen varsın
diye seviyorum. Ben bu hikâyeyi içinde sen varsın diye yazıyorum. Ben bu hikâyeyi içinde sen varsın diye yaşıyorum. Ben bu
hikâyeyi içinde olduğunu bil diye sana veriyorum. Sana hiç hikâye yazdılar mı sevgilim?

Bu son derece sürükleyici romanda , Kevin Sampsell okuyucuya, birbirlerine gönülden bağlı iki sevgilinin itiraf ve aşk dolu
hikayesini anlatıyor.

Sen, Ben ve Aramızdaki Aşk, aşktan umudunu kesmeyenlere!
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/fVfratH.jpg

Sayfa Sayısı: 214
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Netus

Sen, Ben ve Aramızdaki Aşk - Kevin Sampsell yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Sen, Ben ve Aramızdaki Aşk - Kevin Sampsell ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri