Şems-i Tebrizi - Katre-i Aşk - Celalettin Aksu

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Şems-i Tebrizi - Katre-i Aşk - Celalettin Aksu, konusunda bu İçerik Şems-i Tebrizi - Katre-i Aşk - Celalettin Aksu hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Şems-i Tebrizi - Katre-i Aşk - Celalettin Aksu paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Şems-i Tebrizi - Katre-i Aşk Kitap Özet - Celalettin Aksu Şems-i Tebrizi - Katre-i Aşk Kitapları -
Şems-i Tebrizi - Katre-i Aşk Kitap Tanıtım - Şems-i Tebrizi - Katre-i Aşk Kitap Fiatı - Şems-i Tebrizi -
Katre-i Aşk Kitap Ön Okuma

Kitap Özet

Ey Ali oğlu Muhammed! Ey Melekdadaoğlu Ali'nin oğlu olan Muhammed! Ey hangi ocağa verildiyse
yangınına kâfi bulmayan Muhammed! Tebrizli Muhammed ve gün gelip adı unutulup kendisine Tebrizli
Şems diye seslenilen Muhammed! Aradığın neydi? Hangi iklimler arasında dönerdi başın, ah, ah ki ne ah!

Şimdi sen yollara düşen hikâyenin başında, şahadet parmağını önce göğe, sonra kalbine işaret
ederek Ey diye seslenirken Rabbine, sana işaret edilen Konya'nın yollarına mı çevirdin bakışlarını
ve başını bu yola mı adadın? Yangınlar içerisinde düşerken yollara, her durduğun uğrak
çoğalttı mı yangınını? Ve garipten aşk dolu sesler sana:

Gel! Yüreğin de benim, ilacın da ben diye mi haykırdı?
(Tanıtım Bülteninden)

http://www.ilknokta.com/urun/S/135402.jpg

Şems-i Tebrizi - Katre-i Aşk
Tasavvuf
Celalettin Aksu
Mola Kitap Yayınları
Fiyatı : 10,00 TL
320 sayfa
Nisan 2012
ISBN: 9786054611058

Şems-i Tebrizi - Katre-i Aşk - Celalettin Aksu yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Şems-i Tebrizi - Katre-i Aşk - Celalettin Aksu ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri