Sapık babaya ömür boyu

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Sapık babaya ömür boyu, konusunda bu İçerik Sapık babaya ömür boyu hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Sapık babaya ömür boyu

- Sadefan.com | Sapık babaya ömür boyu paylaşımı

Ask_Perisi

Bilgin Üye

Sapık babaya ömür boyu

Sapık babaya ömür boyu

6 yaşından beri babasının cinsel tacizine uğradı

http://www.ensonhaber.com/images/news/54644.jpg

ABD'de yıllardır kızına tecavüz eden ve kızından üç çocuğu olan 48 yaşıdaki sapık baba ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

İsmi açıklanmayan 29 yaşındaki kızı ise, dün Los Angeles'ta yapılan mahkemede babasının 109 yıl hapis cezasına çarptırılmasıyla ilgili olarak, "Onun hapishanelerde ölmesini istiyorum, çünkü o yaptıklarıyla beni defalarca öldürdü" dedi.

EVİNDEKİ HÜCREYE KAPATTI
6 yaşından beri babasının cinsel tacizine uğradığını söyleyen 29 yaşındaki kadın, babasının kendisini dövdüğünü ve evlerindeki bir hücrede hapsettiğini söyledi. Babasının daha kendisini izlemek çevreye kameralar yerleştirdiğini ve kaçmaya çalışması halinde de kendisini öldürmekle tehdit ettiğini söyledi.

Dün görülen davada sapık baba, suçunu inkar ederken, DNA testleri 4, 7 ve 11 yaşlarındaki çocukların kendisinden doğduğunu gösterdiği belirtildi. ABD'de yıllardır kızına tecavüz eden ve kızından üç çocuğu olan 48 yaşıdaki sapık baba ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

İsmi açıklanmayan 29 yaşındaki kızı ise, dün Los Angeles'ta yapılan mahkemede babasının 109 yıl hapis cezasına çarptırılmasıyla ilgili olarak, "Onun hapishanelerde ölmesini istiyorum, çünkü o yaptıklarıyla beni defalarca öldürdü" dedi.

EVİNDEKİ HÜCREYE KAPATTI
6 yaşından beri babasının cinsel tacizine uğradığını söyleyen 29 yaşındaki kadın, babasının kendisini dövdüğünü ve evlerindeki bir hücrede hapsettiğini söyledi. Babasının daha kendisini izlemek çevreye kameralar yerleştirdiğini ve kaçmaya çalışması halinde de kendisini öldürmekle tehdit ettiğini söyledi.

Dün görülen davada sapık baba, suçunu inkar ederken, DNA testleri 4, 7 ve 11 yaşlarındaki çocukların kendisinden doğduğunu gösterdiği belirtildi.

Sapık babaya ömür boyu güncel haberler ve son gelişmeler, Sapık babaya ömür boyu ile tüm önemli olaylar burada sizleri bekliyor.
Geri