Salih Uçan basına tanıtıldı

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Salih Uçan basına tanıtıldı, konusunda bu İçerik Salih Uçan basına tanıtıldı hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Salih Uçan basına tanıtıldı paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

AS Roma'nın yeni transferi Salih Uçan, 48 numaralı formasıyla basına tanıtıldı.

http://i.imgur.com/VVRqccV.jpg

Basının karşısına geçen genç yıdız, Fenerbahçe'de başarılı bir grafik çizdiğini belirten Salih, ardından şunları söyledi, "Fenerbahçe'de zaman zaman yüksek performans gösterdim. Bay Sabatini benimle sözleşme imzalamak istedi. Başarı için buradayım. Fenerbahçe'de orta sahanın ortasında ve ileriye dönük oynadım. Ama her pozisyonda oynayabilirim. Derbiler dünyanın her yerinde çok farklı duygular barındırıyor. Türkiye'de Fenerbahçe-Galatasaray derbisi atmosferini yaşadım. Roma'da çok tecrübeli futbolcular var. Onlara ayak uydurmaya çalışacağım. Her zaman 48 numaralı formayı giydim. 48 numara, memleketim olan Muğla/Marmaris'in plakasıdır. Sabatini ve hocamız Garcia'ya minnettarım. Beni buraya getirmek için çok uğraştılar."

Salih Uçan basına tanıtıldı internet ve web teknolojileri, Salih Uçan basına tanıtıldı ile kullanıcılar dijital içeriklere ulaşabilir.
Geri