Saklı Şiirler - Ayşe Kulin

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Saklı Şiirler - Ayşe Kulin, konusunda bu İçerik Saklı Şiirler - Ayşe Kulin hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Saklı Şiirler - Ayşe Kulin paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Saklı Şiirler Kitap Özet - Ayşe Kulin Kitapları - Saklı Şiirler Kitap Tanıtım - Saklı Şiirler Kitap Fiyatı - Saklı Şiirler Ön Okuma

Kitap Özet

Derler ki Türkiye'de herkes şairdir!

Bunu diyenleri mahcup etmemek adına, yazı yazmayı öğrendiğim günden beri şiir yazarım ben.

Çocuklarıma şiir-masallar yazdım. Arkadaşlarım yirmi, otuz, kırk, elli, altmış, yetmiş yaşlarına, babam seksen yaşına basarken, onlar için kutlama şiirleri yazdım; eğlenceli yolculuklarımızın, keyifli günlerimizin anılarını, hatta en hüzünlü anlarımın duygularını bile düzyazıyla değil, şiir formunda ifade ettim. Bennu Gerede, 2008'de Teslimiyet sergisinin resimlerine resim altı yazmamı istediğinde, elimden yine bir şiir çıkmıştı.

Şiirlerimin arasında sadece babam için 1983 yılında yazdıklarım, bir "Babalar Günü" vesilesiyle yazıldıktan on dokuz yıl sonra buluşabildi okurla. Diğerleri hep saklı kaldılar.

Yayıncım öykülerimi tek bir kitapta toplamaya karar verdiğinde, şiirlerimi de kitap haline getirmeyi önerdi. Yıllardır defter sayfalarında bekleyen satırların okurla buluşmasına önce İtiraz ettim ama şiirler benimle aynı fikirde değildi; fısıldaşmaya başladılar aralarında. Nefes almak, ete kemiğe bürünmek, hayata katılmak istediler... Sonuçta onlara boyun eğdim.

Elinizdeki kitapta saklı şiirlerden birkaçı, müziğini bekleyen satırlardan ise sadece biri var... müziğine kavuşmuş olanı. Seçtiklerimden keyif almanız dileğiyle... Ayşe Kulin (Önsöz’den)

Siz beni tanımazsınız

Uzaktan geliyorum

Şiirin satırlarında saklı kimliğim

Kavak yellerinde gizlidir

http://www.ilknokta.com/urun/S/139781.jpg

Saklı Şiirler
Ayşe Kulin
Everest Yayınları
Fiyatı : 10,00 TL
Haziran 2012
88 sayfa
ISBN: 9786051411798

Saklı Şiirler - Ayşe Kulin yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Saklı Şiirler - Ayşe Kulin ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri