Saklı Kıyamet - Dilek Çubuk

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Saklı Kıyamet - Dilek Çubuk, konusunda bu İçerik Saklı Kıyamet - Dilek Çubuk hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Saklı Kıyamet - Dilek Çubuk paylaşımı

OxyjeN

Admin

Saklı Kıyamet Kitap Özet - Dilek Çubuk Kitapları - Saklı Kıyamet Kitap Tanıtım - Saklı Kıyamet Kitap Fiyatı - Saklı Kıyamet Ön Okuma

Kitap Özet

"Ateş! Bekle beni! Günahlarımızın çarpımından çıkacak sonuçla harlandır iki kişilik cehennemimizi." Kadın, ütopik bir coğrafyada, imkânsız bir hikâye yazıyordu, alın yazısının alfabe devrimine soyunmuş kimliğiyle. Bilinçaltı meydanlarında eziyordu bedenini. Kaç kimlikten çalıntı olduğunu bilmediği bir genetikle isyan ediyordu yaşamın kıvamlı ağırlığına. Mecburi hizmet yaradılışlı yaşamlar düşmüştü payına ve atama talebine yanıt vermiyordu hiçbir insani mecra.

"Günah ve sevapların, ışık haline dönüşmüş bir varlıkta sorgulanmasını anlatan bu muhteşem "öte âlem hikâyesini" seveceksiniz. Satır aralarında, mutlaka sizin kafanızda dönen birçok cevapsız soruya da bir ışık huzmesi değecektir. Çarpıcı bir anlatım, iyi bir kurgu yakalamış Dilek Çubuk."

-Ayşenur Yazıcı-

http://www.ilknokta.com/urun/S/122311.jpg

Saklı Kıyamet
( Kıyamet Bir Kadının Zihninde Kopar Önce )
Dilek Çubuk
Kanes Yayınları
Fiyatı : 12,00 TL
Mayıs 2011
176 sayfa
ISBN: 9786054478071

Saklı Kıyamet - Dilek Çubuk yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Saklı Kıyamet - Dilek Çubuk ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri