Sahi Dostluk Neydi?...

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Sahi Dostluk Neydi?..., konusunda bu İçerik Sahi Dostluk Neydi?... hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Sahi Dostluk Neydi?...

- Sadefan.com | Sahi Dostluk Neydi?... paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Sahi Dostluk Neydi?...

Sahi Dostluk Neydi?...

Dostluk emek miydi?... Dostluk özveri miydi?...

Benliğinden bir benlik, bendinden bir bent miydi dostluk?...

Dostluk, kafanı yastığına koyduktan sonra, gözünü kapayıp onun ne yaptığını düşünmek...mutlu olabilmesi için karşılıksız dua etmek miydi?...

O acırken senin daha çok acıman, o mutluyken buna şahit olman mıydı dostluk?...

Dostluk; o menemeni yerken peynirin çatalla beraber uzandığını gördüğünde, senin hemencecik çatalınla peyniri orta yerinden koparmak mıydı?...

Yaşananların film karesi gibi gözlerinin önünden geçtiğinde tekrar onunla aynı şeyleri yaşamayı istemek miydi dostluk?....

Onun sesini duymak isteyip telefonu eline aldığında, telefonda onun aradığını görünce ''ben de tam seni arıyordum'' demek için heyecanlanmak mıydı?...

Öyle ki araya tercih edilecek birisi girse hiç tereddütsüz sevgili yerine seçilecek olan mıydı dostluk?...

Dostluk ‘'bırak artık peşimi’’ dese de daha çok peşine düşmek miydi, gitmesine izin vermemek miydi?...

Dostluk can...canan mıydı?...

Candan öte...kandan öte miydi?...

Kimsenin anlayamayacağı özel cümlelerle, bakışmalarla anlaşabilmek miydi dostluk (bendeki sen çok mutlu sendeki bana iyi bak) ?...

Ruhuna, damarlarından akan kan kadar yakın mıydı dostluk?...

Kandan öte, kardeşten öte olduğundan ''kan kardeşlik’’ miydi dostluk?...

Sahi dostluk neydi?..

Sahi Dostluk Neydi?... hikayeler ve güzel yazılar, Sahi Dostluk Neydi?... ile kullanıcılar ilham verici içerikleri okuyabilir.
Geri