serapmisali
Super Üye
Rüya Alemi ve Tabirleri - Yusuf Budak & Ali Belbağı
Kitap detayı
Ne Anlatıyor?
Eser, misâl alemine yansıyan sembolleri rüyalar aracılığı ile müşahede ettiğimizi belirterek, bu sembollerin ve olayların ne
anlama geldiğini yani rüyaların tabirlerini birbirinden farklı yorumlarla birlikte veriyor. Ayrıca kaç çeşit rüya vardır,
rüya ile amel edilir mi, tabirde ve tabircide bulunması gereken vasıflar nelerdir gibi önemli sorulara cevap veriyor.
Niçin Okunur?
Rüya görmek ve rüyasında gördüğü ilginç sembol ve olayların manasını merak etmek herkes için zaman zaman söz konusu olabilir.
Böyle bir durumda, rüyasının tabirini merak edenlerin başvurabileceği güvenilir bir kaynak olması açısından okunur. Zira eserde,
müslüman alimlerin konu ile ilgili eserlerinden istifade edilmiştir.
(Tanıtım Bülteninden)
http://i.imgur.com/MwJvfEr.jpg
Sayfa Sayısı: 800
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Muştu Yayınları
Rüya Alemi ve Tabirleri Kitap Özet - Yusuf Budak & Ali Belbağı Kitapları - Rüya Alemi ve Tabirleri Kitap Tanıtım - Rüya Alemi ve Tabirleri Kitap Fiyatı - Rüya Alemi ve Tabirleri Ön Okuma
Kitap detayı
Ne Anlatıyor?
Eser, misâl alemine yansıyan sembolleri rüyalar aracılığı ile müşahede ettiğimizi belirterek, bu sembollerin ve olayların ne
anlama geldiğini yani rüyaların tabirlerini birbirinden farklı yorumlarla birlikte veriyor. Ayrıca kaç çeşit rüya vardır,
rüya ile amel edilir mi, tabirde ve tabircide bulunması gereken vasıflar nelerdir gibi önemli sorulara cevap veriyor.
Niçin Okunur?
Rüya görmek ve rüyasında gördüğü ilginç sembol ve olayların manasını merak etmek herkes için zaman zaman söz konusu olabilir.
Böyle bir durumda, rüyasının tabirini merak edenlerin başvurabileceği güvenilir bir kaynak olması açısından okunur. Zira eserde,
müslüman alimlerin konu ile ilgili eserlerinden istifade edilmiştir.
(Tanıtım Bülteninden)
http://i.imgur.com/MwJvfEr.jpg
Sayfa Sayısı: 800
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Muştu Yayınları