Ruhunu Aşka Teslim Et - Anne Mallory

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Ruhunu Aşka Teslim Et - Anne Mallory, konusunda bu İçerik Ruhunu Aşka Teslim Et - Anne Mallory hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Ruhunu Aşka Teslim Et - Anne Mallory paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Ruhunu Aşka Teslim Et Kitap Özet - Anne Mallory Kitapları - Ruhunu Aşka Teslim Et Kitap Tanıtım - Ruhunu Aşka Teslim Et Kitap Fiyatı - Ruhunu Aşka Teslim Et Ön Okuma

Kitap detayı

Andreas Merrick için intikam vakti yakındır. Onun için bu yoldaki en önemli basamak, bir süredir mektuplaştığı
James Pace'tir. Ancak Merrick onunla yüz yüze görüşmeyi bir türlü başaramamıştır. İntikam zamanı yaklaştıkça
damarlarındaki kan adeta yanmaya başlamıştır. Merrick için, James Pace ile yüz yüze görüşmenin yollarını
aramaktan başka seçenek kalmamıştır. Bu nedenle, mektuplarından merak ettiği bu adamı izlemeye alır. Ancak
gittiği yerlerde her zaman karşılaştığı tek bir kişi vardır. James'in kızı Phoebe Pace…

Saflığın ve zekânın mükemmel birleşimi Phoebe Pace, Merrick'in ofisine gittiğinde hayatında hiç olmadığı kadar
kararlıdır. Babasının borçlarını ödemek için oldukça esaslı planları vardır. Merrick'in tüm çabalarına ve
karanlık bakışlarına rağmen bunları ona kabul ettirmeye kararlıdır. Hedefine uzanan planları yapabilecek kadar
zeki, ancak içine girdiği tehlikenin farkında olamayacak kadar da saf olan Phoebe'nin güvenliğini sağlama işi
ise hiç istemediği halde Merrick'e düşmüştür.

Bir adım ileride yaşamayı öğrenen Merrick'in tahmin etmediği tehlike ise daha büyüktür; olmadığına inandığı
ruhunu, aşka teslim etmek zorunda kalması yakındır…
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.hizliresim.com/7bbOPv.jpg

Sayfa Sayısı: 328
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Nemesis Kitap

Ruhunu Aşka Teslim Et - Anne Mallory yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Ruhunu Aşka Teslim Et - Anne Mallory ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri