Rosalinde "Alman Gelin" - Zühal İzmirli & Yücel İzmirli

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Rosalinde "Alman Gelin" - Zühal İzmirli & Yücel İzmirli, konusunda bu İçerik Rosalinde "Alman Gelin" - Zühal İzmirli & Yücel İzmirli hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Rosalinde "Alman Gelin" - Zühal İzmirli & Yücel İzmirli paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Rosalinde "Alman Gelin" Kitap Özet - Zühal İzmirli & Yücel İzmirli Kitapları - Rosalinde "Alman Gelin" Kitap Tanıtım - Rosalinde "Alman Gelin" Kitap Fiyatı - Rosalinde "Alman Gelin" Ön Okuma

Kitap detayı

O sırada kıyıdaki gazinodan La Vie en Roseun notaları yayılmaya başladı. Nedense birden birbirimize yakınlık
hissettik; çiçeklenmiş dallar gibiydi ruhum, sanırım birbirimize âşık olmuştuk. Onun bakışları da bunu çok
belli ediyordu. Bir çekim alanı içindeydik, müziğin ritminde dans eder gibi öpüştük. Onun kalp atışlarını
kalbimde, benimkileri beynimde duyuyordum. Daha önceleri hiç böyle olmamıştı." Bir Nazi subayının kızı olan
Rosalindenin İkinci Dünya Savaşının yıkıcı ortamından günümüze ulaşan inişli çıkışlı aşk hikâyesi...
Bremen, İstanbul, İzmir üçgeninde iki ayrı kültürde yaşanan olaylar, duygular; kaçışlar, hüzünler,
mutluluklar, hayal kırıklıkları, ayakta durma çabalarıyla birlikte gerçek aşkı bulmak için didinen bir
kadının hayatla mücadelesini okuyacaksınız.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/h1oCYbo.jpg

Sayfa Sayısı: 188
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Kırmızı Kedi

Rosalinde "Alman Gelin" - Zühal İzmirli & Yücel İzmirli yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Rosalinde "Alman Gelin" - Zühal İzmirli & Yücel İzmirli ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri