Rekora yaklaşıyoruz

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Rekora yaklaşıyoruz, konusunda bu İçerik Rekora yaklaşıyoruz hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Rekora yaklaşıyoruz

- Sadefan.com | Rekora yaklaşıyoruz paylaşımı

Ask_Perisi

Bilgin Üye

Rekora yaklaşıyoruz

Rekora yaklaşıyoruz

Süper Lig'in 13.haftasında Beşiktaş'a 3-0, 14.haftasında Kasımpaşa'ya 3-1 kaybeden Fenerbahçe lig tarihi boyunca sadece 3 kez 3 maç üst üste yenilmişti.
Fenerbahçe 1992-93 sezonunda 23.haftada Trabzonspor'a 1-0, 24.haftada Bursaspor'a 2-1, 25.haftada Galatasaray'a 4-1 yenilmiş; 1980-81 sezonunda 28.haftada Ç.Rizespor'a 3-2, 29.haftada Boluspor'a 1-0, 30.haftada Gaziantepspor'a 1-0 yenilmiş; 1966-67 sezonunda üst üste Göztepe'ye iki kez 1-0 ve Altınordu'ya yine 1-0 kaybetmişti.

Bu sezon 13. haftada Beşiktaş, 14. hafta Kasımpaşa'ya kaybeden Fenerbahçe, 15. haftada da Eskişehirspor'a yenilerek tarihinde 4. kez arka arkaya üçüncü yenilgisini aldı.

Sarı lacivertlilerin lig tarihinde üst üste 4 maç yenilgisi ise bulunmuyor.

Rekora yaklaşıyoruz internet ve web teknolojileri, Rekora yaklaşıyoruz ile kullanıcılar dijital içeriklere ulaşabilir.
Ya ben de olumlu birşey sandım zaten olumlu rekorlarımız pek yok genel olarak. lütfen onlara yer verelim :)
sen de bir FENERBAHÇE'lisin sonuçta :D

bişey itiraf edeyim
ben son 1 senedir futbolla kesinlikle hiç ilgilenmedim bu yüzdende ne oluyo ne bitiyo bilmiyorum:(
nasılki her maçı kazanamıyoruz bende her zaman olumlu konu atamam dimi :)

Geri