Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pot kırma
Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..
pot kırma, konusunda bu İçerik pot kırma hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.
arkadaşlar bir başkasının yanıda söylenmemesi gereken sözler diye bir konu işte.lütfen herkes hangi üyenin yanında şu kelimeyi söylemeyelim diye mesaj atsın ben başlıyorum...
pot kırma sade forum eğlence ve mizah içerikleri, pot kırma ile üyeler eğlenceli paylaşımlara ulaşabilir.
Iste bu tam 1000 puanlik rep :d valla tam olarak 1000 puan verdim çunki delilli ispatli
Yegenim kaçacak yerinde yok surda Yedinci aya ne kaldi :d kendine yer ayarla benden demesi sen benim arkamdan atarsin ha benim topluyla daha once tanismisliginizda var nasilsa dizi de çeviriyolar senin memlekette o diziye gerçek enstantaneleri ekleriz gibi geliyor bana çapkin seni :d
abicim benim kabahatim yok erker ve güllüce tongaa getirdi.pek düşmezdim ben tongaya falan ama boşluğuma geldi bi yandan işle uğraşıyodum.idare et abi yaza ben bi mangal yapam sana kurtaralım