Onlara kombine alacağım

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Onlara kombine alacağım, konusunda bu İçerik Onlara kombine alacağım hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Onlara kombine alacağım

- Sadefan.com | Onlara kombine alacağım paylaşımı

Hülya

Bilgin Üye

Onlara kombine alacağım

Onlara kombine alacağım

http://im.htspor.com/2013/07/24/863116_detay.jpg?1374648530

Yeni sezon hazırlıkları için önceki gün Avusturya’ya giden Kasımpaşa’nın teknik patronu Şota Arveladze, Habertürk’e açıklamalar yaptı. Birçok konuya değinen ve çarpıcı ifadeler kullanan Gürcü teknik adam, şu şekilde konuştu: “Kasımpaşa geçen sezon yeni bir yapılanmayla nerede duracağını, nerede ne yapacağını iyi planlamıştı. Bu çizgiyi çok iyi korudu. Bazı şeyler için zaman gerekli. Biz de bunun için çalışıyoruz. Geçtiğimiz sezon iyi oynayıp kaybettiğimiz maçlar oldu. Kayseri maçında tek kale oynadık, Elazığ maçında penaltı kaçırdık... Ben kaybettiğimiz her maça üzülüyorum. Geçen yıl ilk dördü zorladık, bu sene bunun üzerine çıkmak istiyoruz. Donk, Babel, Orhan, Malki ve genç olarak Kubilay’ı aldık. Oyunculardan son derece memnunum; iyi çalışıyorlar, takıma çabuk uyum sağlayıp adapte oldular.

‘6+0+4 FAYDA SAĞLAMAZ’
TFF’nin uygulamaya koyduğu 6+0+4 kuralı bence çok tartışılır. Ben bu kararın şu anda Türk futboluna fayda sağlayacağına inanmıyorum. Elinizdeki yabancı oyuncu ne kadar iyi olursa olsun oynatamıyorsunuz, bir de onları motive edebilmek gerekiyor. Biz de bu konuda sıkıntı yaşayacağız. Bazı arkadaşlar tribüne gidecek. Onlara kombine alacağım tribünde oturmaları için (gülerek). Şu ana kadar 5 futbolcu transfer ettik. Çalışmalarımız devam ediyor. 1 ismi daha kadromuza katmak istiyoruz.”

‘HERKES MUTLU OLACAK’
“Ben herkesin oynarken de yedek beklerken de mutlu olacağı bir ortam yaratmak istiyorum. Mesela geçen sezon devamlı oynamayan ancak sonradan oyuna dahil olan futbolcular vardı. Bunlar sonradan gelip katkı sağladılar. Futbolcu dediğin çalışacak, devamlı kendini hazır tutacak. Görev geldiğinde de hangi maç olursa olsun girip elinden geleni yapacak.”

‘MESSİ GELSE BİLE...’
“Ben geçen sezon özellikle bazı maçlarda taraftarlarımızın neler yapabileceğini gördüm. Onların desteği bizim için çok önemli. Yeni sezonda desteklerini bekliyoruz. İnanın hangi transferi yaparsak yapalım, kimi alırsak alalım, Messi’yi bile kadromuza katsak en büyük transfer taraftarlarımız olacak.”

İLK RAKİP: HANNOVER
Avusturya kampı başlayan Kasımpaşa, günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlanıyor. Düz koşuyla başlayan sabahki antrenman, çabukluk, pas çalışması ve yarı sahada çift kale maçla sona erdi. Bu arada Kasımpaşa, bu akşam saat 20.00’de Alman ekibi Hannover 96 ile oynayacak.

Onlara kombine alacağım konsol oyunları ve incelemeler, Onlara kombine alacağım ile forum üyeleri en güncel bilgilere ulaşabilir.
Geri