Önder Özen'den kavga açıklaması

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Önder Özen'den kavga açıklaması, konusunda bu İçerik Önder Özen'den kavga açıklaması hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Önder Özen'den kavga açıklaması paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

http://i.imgur.com/NqpH9PO.jpg

Beşiktaş Kulübü Futbol Genel Direktörü Önder Özen, sabah antrenmanında kavga eden İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ün süresiz kadro dışı bırakılması hakkında açıklamalarda bulundu

Özen, yaptığı açıklamada şunları söyledi.
'KAVGADAN BİLGİM VAR AMA...'
Milli maçı izlemeye gittiğini açıklayan Özen; "Milli maç için yurt dışındayım. İzlemem gereken bazı oyuncular olduğu için Split maçının ardından ben ayrıldım. Kavgadan bilgim var ama konuya hakim değilim. Olayı görmedim. Bana anlatıldı. Slaven Bilic ve yöneticilerimiz bana isteklerini iletti. Onların düşüncesi doğrultusunda ben de "tamam" dedim. Bu konu hakkında yorum yapamam" diye konuştu.
'DÖNENE KADAR BU KONUYU DÜŞÜNMEYECEĞİM'
"İki oyuncunun sözleşmesinin fesih edilmesi gündemde mi?" şeklindeki soruya Özen; "Şu anda benim konsantre olduğum konu oynanacak olan maçtır. Ben oradan ne bulurum, ona bakıyorum. O yüzden bu konu ile ilgili şu anda düşünmemeye gayret ediyorum. Dönene kadar da düşünmeyeceğim" diyerek sözlerini tamamladı.

Önder Özen'den kavga açıklaması oyun incelemeleri ve rehberleri, Önder Özen'den kavga açıklaması ile forum üyeleri en iyi içeriklere erişebilir.
Geri