Önder Özen patladı

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Önder Özen patladı, konusunda bu İçerik Önder Özen patladı hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Önder Özen patladı

- Sadefan.com | Önder Özen patladı paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Önder Özen patladı

Önder Özen patladı

Önder Özen patladı

Kara Kartal'da Sportif Direktör Önder Özen, Konyaspor maçındaki kararlar sonrasında oldukça öfkeliydi.

http://i.imgur.com/WMU1EQZ.jpg

“Konyaspor’u tebrik ediyorum. Alın terleriyle mücadele ettiler” diyerek söze giren Özen, “1 puanı Konya, 1 puanı Beşiktaş aldı. Diğer 1 puanı kim aldı?” sorusuna, “Onun nereye gittiğini siz benden daha iyi biliyorsunuz” yanıtını verdi. Özen, “Hakemi maç sonunda tebrik ettim, elimi uzattım bana elini uzatmadı. Ben başarısız bir öğrenciydim. Eve gelince babam da beni tebrik ederdi! Herhalde hakem de öyle anladı. Maçta aleyhimize yaşanan birçok karar verildi” diye konuştu. ‘Kitaba uymuyoruz’ İmalı bir şekilde, “Bu puan kaybının sorumlusu Slaven Bilic’tir!” diyen Özen, “Bilic’e 7 ay önce ‘Bu takıma 12’ye 11 oynamasını öğretmelisin’ dedim. Bilic’in bu hataları yapmaması lazım! Hâlâ takımı 11’e 11 oynayacak şekilde hazırlıyor. Futbolda en büyük sorunun ne olduğu şeklindeki soruya, ‘Kurallara uymamak’ diye cevap vermiştim. Elle oynamak kitaba göre yasaktır, ama oynanıyor. Yabancı kuralı koyuluyor, uygulamaya gelince yangın yapıyoruz. Kısacası sorunumuz kitaba uymamak” açıklamasını yaptı.

Önder Özen patladı oyun incelemeleri ve rehberleri, Önder Özen patladı ile forum üyeleri en iyi içeriklere erişebilir.
Geri