Ölüm Sosyalist İntihar Anaşisttir - Filiz Kansu

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Ölüm Sosyalist İntihar Anaşisttir - Filiz Kansu, konusunda bu İçerik Ölüm Sosyalist İntihar Anaşisttir - Filiz Kansu hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Ölüm Sosyalist İntihar Anaşisttir - Filiz Kansu paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Ölüm Sosyalist İntihar Anaşisttir Kitap Özet - Filiz Kansu Kitapları - Ölüm Sosyalist İntihar Anaşisttir Kitap Tanıtım - Ölüm Sosyalist İntihar Anaşisttir Kitap Fiyatı - Ölüm Sosyalist İntihar Anaşisttir Ön Okuma

Kitap detayı

İçimizden birileri "bu yaşam benim" demeye cüret ettiler... Oyunun final sahnesini de kendileri
yazacaklardı.

Filiz Kansu bu kitapta Kurt Cobainden Gilles Deleuzee, Arthur Cravandan Yessenine, Van Gogh ve
Lautreamontdan Antonin Artaud ve Jack Londona yaşamını kendi elleriyle sonlandıranların
hikayelerini anlatıyor.

Kışlaları, cezaevlerini, akıl hastanelerini, ambulans sirenlerini ve mermi çekirdeklerini, yaşamı
ve ölümü bilen bir felsefecinin kaleme aldığı denemeler bunlar : Mezarlıklardan fırlatılan ve
yaşamı tanımaya çağıran donanma fişekleri.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/kFtHhu2.jpg

Sayfa Sayısı: 386
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Mephisto Kitaplığı

Ölüm Sosyalist İntihar Anaşisttir - Filiz Kansu yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Ölüm Sosyalist İntihar Anaşisttir - Filiz Kansu ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri