O Zaman Haydi Aşka - Kürşat Solak

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

O Zaman Haydi Aşka - Kürşat Solak, konusunda bu İçerik O Zaman Haydi Aşka - Kürşat Solak hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | O Zaman Haydi Aşka - Kürşat Solak paylaşımı

serapmisali

Super Üye

O Zaman Haydi Aşka Kitap Özet - Kürşat Solak Kitapları - O Zaman Haydi Aşka Kitap Tanıtım
- O Zaman Haydi Aşka Kitap Fiyatı - O Zaman Haydi Aşka Ön Okuma

Kitap detayı

Her şeyden önce şunu söylemeliyim. Bu kitabın içinde bulunan hikâyelerin bir birçoğunda kendinizden bir parça
bulacaksınız. Bazen kendinizi kaybedecek, bazen gülecek, bazen de hüzünleneceksiniz. Ama dikkat etmeniz gerekli,
okurken. Çünkü içinde aşk var. Kah yakar kavurur, kah eğlendirir. Kimi zaman sizin hayatınızdan bazı noktalar
vardır belki de. Aslında sizden hiç birinizle alakası yoktur. Kaybolduğunuz noktada geriye dönüp kendinizi
bulmaya çalışmayın. Kitabı sonuna kadar okuduğunuzda ister istemez kendinize geleceksiniz zaten. Aşk herkes de
aynı tepkileri vermemekte nedense. Çok ters etkiler doğurabiliyor. Aşk; ya bir mücadeledir, ya da her şeyden
vazgeçip, pes ederek, çekilip bir köşeye, öleceği günü beklemektir. Bu kitapta anlatılan aşkın etkisini size
bırakıyorum. Hep standart etki mi, yoksa sıra dışı bir etkimi, kahramanlarımızın üzerindeki aşkın etkisini
sizler bulup bana yazmayı unutmayın sakın. Okuyucularıma sevgi ve saygılarımı sunmak isterim. Okumayı ve
yazmayı sevdiğim gibi, okumayı seven insanları da severim. Tıpkı sizleri sevdiğim gibi.
-Kürşat SOLAK-
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/8vCIgnB.jpg

Sayfa Sayısı: 111
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Anadolu Kültür Kitaplığı

O Zaman Haydi Aşka - Kürşat Solak yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, O Zaman Haydi Aşka - Kürşat Solak ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri