'O coşkuyu hayal bile edemiyorum'

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

'O coşkuyu hayal bile edemiyorum', konusunda bu İçerik 'O coşkuyu hayal bile edemiyorum' hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | 'O coşkuyu hayal bile edemiyorum' paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Dirk Kuyt yarın oynanacak Antalyaspor maçı öncesi iddialı sözler sarfederken, takım arkadaşlarına da uyarılarda bulundu.

http://i.imgur.com/dGD41i2.jpg

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı, sezon başından bu yana şampiyonluğa olan inançlarının üst düzeyde olduğunu belirterek, “İlk haftadan itibaren herkes elinden geleni yapıyor. Kalan 6 haftada da tüm takım üstüne düşeni yapacaktır. Bitime sayılı maçlar kala şampiyonluk yolunda büyük avantaj sahibi olduğumuz gerçek. Ancak
şampiyonluk havasına girmek yanlış olur. Oynayacağımız maçlarda her rakibin değişik hedefleri bulunuyor. Fenerbahçeli futbolcular olarak her maça ayrı konsantre olmamız ve hiçbir rakibi küçümsemememiz lazım. Oynanmadan hiçbir maç kazanılmıyor. Tüm takım ve teknik heyet olarak bunun bilincindeyiz. Şampiyonluğu matematiksel olarak garantilediğimizde de yaşanacak coşkuyu hayal bile edemiyorum” açıklamasını yaptı.

'O coşkuyu hayal bile edemiyorum' internet ve web teknolojileri, 'O coşkuyu hayal bile edemiyorum' ile kullanıcılar dijital içeriklere ulaşabilir.
Geri