Nihat Doğan : Yılan görürsem kaçarım

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Nihat Doğan : Yılan görürsem kaçarım, konusunda bu İçerik Nihat Doğan : Yılan görürsem kaçarım hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Nihat Doğan : Yılan görürsem kaçarım paylaşımı

OxyjeN

Admin

Şu sıralar Survivor'la gündemde olan Nihat Doğan, yarışmaya katılma sürecini anlattı.

http://www.hurriyet.com.tr/_np/1924/12961924.jpg

Sabah gazetesinden Başak Çokan'ın haberine göre; Doğan, yarışma için "Türkiye’nin gündeminden uzakta olacağım; internet yok, acılı haberler yok! Açıkcası kafamı dinleyeceğim bir dönem olacak benim için... Çünkü kendimi çok yorgun hissediyorum. Uzun zamandır tatil de yapamadım. Buralardan uzaklaşmak bana iyi gelecek!" dedi.
Survivor teklifini kabul etmesindeki en büyük etkenin Acun Ilıcalı olduğunu söyleyen Nihat Doğan, "Sadece 'Yılan varsa gelmem, görürsem de adayı terk ederim' dedim. Benim hastalık derecesinde yılan fobim var. Acun, “Kalacağımız bölgede yok” dedi. Ona güvendim. Görürsem de kaçarım, söyledim!" dedi.

Nihat Doğan : Yılan görürsem kaçarım güncel haberler ve son gelişmeler, Nihat Doğan : Yılan görürsem kaçarım ile tüm önemli olaylar burada sizleri bekliyor.
Geri