Türkü/THM Nezahat Bayram - Tanrıdan Diledim Bu Kadar Dilek 1954-1976 Taş Plaktan Türküler Arşiv

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Nezahat Bayram - Tanrıdan Diledim Bu Kadar Dilek 1954-1976 Taş Plaktan Türküler Arşiv, konusunda bu İçerik Nezahat Bayram - Tanrıdan Diledim Bu Kadar Dilek 1954-1976 Taş Plaktan Türküler Arşiv hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Nezahat Bayram - Tanrıdan Diledim Bu Kadar Dilek 1954-1976 Taş Plaktan Türküler Arşiv

- Sadefan.com | Nezahat Bayram - Tanrıdan Diledim Bu Kadar Dilek 1954-1976 Taş Plaktan Türküler Arşiv paylaşımı

DaiSy

VIP Üye

Nezahat Bayram - Tanrıdan Diledim Bu Kadar Dilek 1954-1976 Taş Plaktan Türküler Arşiv

Nezahat Bayram - Tanrıdan Diledim Bu Kadar Dilek 1954-1976 Taş Plaktan Türküler Arşivi

http://s6.postimg.org/64itgw8g1/cover.jpg

Albüm Eserleri

Nezahat Bayram - Tanrıdan Diledim
Nezahat Bayram - Yaralı Kekliğim
Nezahat Bayram - Mihrican Mı Değdi
Nezahat Bayram - Harman Yeri Sürseler
Nezahat Bayram - Şekerdağı
Nezahat Bayram - Cevizin Yaprağı Dal Arasında
Nezahat Bayram - Neler Çektim
Nezahat Bayram - Olmaz Olmaz ( Azeri Türküsü )
Nezahat Bayram - Çayırda Geze Geze
Nezahat Bayram - Nasıl Methedeyim
Nezahat Bayram - Her Sabah Her Seher
Nezahat Bayram - Telgrafın Tellerine
Nezahat Bayram - Ördek Çalkalanır Çöllerde
Nezahat Bayram - Karşıda Medreseler
Nezahat Bayram - Yumurtanın Kulpu Yok

Nezahat Bayram - Tanrıdan Diledim Bu Kadar Dilek 1954-1976 Taş Plaktan Türküler Arşiv eski albüm, nostaljik album, şarkılar, Nezahat Bayram - Tanrıdan Diledim Bu Kadar Dilek 1954-1976 Taş Plaktan Türküler Arşiv arşiv müzik, yeni, album, cikti, arsivlik albumler.
Geri