Nereden BiLecEksİn!

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Nereden BiLecEksİn!, konusunda bu İçerik Nereden BiLecEksİn! hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Nereden BiLecEksİn!

Nereden BiLecEksİn! - Sadefan.com Forumlarında paylaşılmıştır.

Trend

Tecrübeli Üye

Nereden BiLecEksİn!

Nereden BiLecEksİn!

Nereden BiLecEksİn!

Senle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun?
Elin elime değmeden, avuçlarımı terleten sıcaklığını taa içimde hissetmek

Senle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun?
''Seni seviyorum'' sözcüğü dilimin ucunu ısırırken, her konuşmamızda boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek

Senle olmanın en mutlu yanı ne biliyor musun?
Aynı şeyleri seninle aynı anda düşünmek, birlikte ağlamak gülmek ve yanındayken bile seni
çılgınca özlemek

Senle olmanın en acı yanı ne biliyor musun?
Seni hiç tanımadığım bir sürü insanla paylaşmak Senin yanında olan, seninle konuşan herkesi
çocukça kıskanmak

Senle olmanın en heyecan verici yanı ne biliyor musun?
Tanıdık birileriyle karşılaşma tedirginliği ile yollarda yürümek yan yana Elimdeki şemsiyeye inat
yağmurda ıslanmak birlikte Aynı mekanlarda aynı yiyecekleri yemek

Senle olmanın en romantik yanı ne biliyor musun?
Sensiz gecelerde sana söyleyemediklerimi yıldızlara, aya anlatmak Okuduğum kitabın
sayfalarında; dinlediğim şarkıların, türkülerin, şiirlerin her mısrasında seni bulmak

Senle olmanın en zor yanı ne biliyor musun?
Seni kaybetme korkusuyla, hayatta ilk kez tattığım o tarifsiz duygularımı, umut denizinin
ortasında küreksiz bir sandala hapsetmek Sevgili yerine yıllarca dost kalmayı başarmak Yalın
ayak yürümek, bıçağın en keskin yerinde Kanadıkça Tuz yerine gözyaşlarımı basmak yüreğime

Senle olmanın tek yan etkisi ne biliyor musun?
Ama nereden bileceksin?

Sen benimle hiç olmadın ki Olsaydın avuçlarım terlemezdi Isırmazdım dudaklarımı Özlemezdim
seni yanımdayken Kıskanmazdım başkalarıyla konuşurken
Korkmazdım yollarda yürümekten Islanmazdım yağmurlarda Yıldızlara, aya dert yanmaz, her
şarkıda, böyle sarhoş olmazdım
Korkmazdım seni kaybetmekten ve ayaklarım kan revan olsa da, atlardım sandaldan denize Ve
her kulaçta haykırırdım seni

Ama sen hiç benimle olmadın ki
YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ, YA DA YÜREĞİN

Nereden BiLecEksİn! her telden içerikler, Nereden BiLecEksİn! ile forum üyeleri farklı konuları keşfedebilir.
Geri