Nefret Sözleri, Nefret Mesajları

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Nefret Sözleri, Nefret Mesajları, konusunda bu İçerik Nefret Sözleri, Nefret Mesajları hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Nefret Sözleri, Nefret Mesajları - Sadefan.com Forumlarında paylaşılmıştır.

HaZaL

VIP Üye

_ Gözlerine her bakışım da ihanetin aynası gibi hep o iğrenç yüzünü gösterir oldu, bakakalır oldum uçup giden zamanın ardındaki toz yığını olan kalbine.

_ Nefretimin adı sen oldun kalleşliğin adı sevgin oldu. Artık seni nefret ve kalleşlikle anacağım, beddualarımla vicdanını ağlatacağım…

- Nefreti nefret yapan sana karşı olan sevgim! Ne istedin insafsız benden sevgimi sana verdim. Sen ise beni her seferinde başkaları ile ektin…

_ Nefret sana olan sevgimi sonunda bitirdi. Şimdi git kendine bez bebekler bul, yeni aşklar ama unutmaki, ne bez bebeklerin ne de yeni aşkların nefretimden kurtulacak…

_ Aldatılmak ve nefret organizedir, aldatılan nefret eder gider, aldatan ise yeni sevgilerde ne nefretler arar…

_ Nefrete sevgiden daha çok güveniyorum çünkü nefretin sahtesi olmaz!

_ Yazık oldu bütün emeklerime değermiydi senin gibi kalpsize…

_ Ölümüne değil nefretimle seviyorum seni...

_ Hayata karşı durmak isterdim seninle, ama sen hayata karşı ezdin hep beni. Nefret ediyorum senden...

_ İçimdeki nefretin ihanetisin sen, zaten benim hep hayallerimdeki yalancıydın sen...

_ Güzel günler aklıma geldikçe gülücüklerin yerini gözyaşlarım, sevgimin yerini nefretin alıyor…

_ Ben seni hayatıma hayat katasın diye severken sen hep nefretimi kazanmak istedin.

Nefret Sözleri, Nefret Mesajları her telden içerikler, Nefret Sözleri, Nefret Mesajları ile forum üyeleri farklı konuları keşfedebilir.
Geri