Ne Çok Şiir Birikmiş İçimde - Dilek Altun Dede

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Ne Çok Şiir Birikmiş İçimde - Dilek Altun Dede, konusunda bu İçerik Ne Çok Şiir Birikmiş İçimde - Dilek Altun Dede hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Ne Çok Şiir Birikmiş İçimde - Dilek Altun Dede paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Ne Çok Şiir Birikmiş İçimde Kitap Özet - Dilek Altun Dede Kitapları - Ne Çok Şiir Birikmiş İçimde Kitap Tanıtım - Ne Çok Şiir Birikmiş İçimde Kitap Fiyatı - Ne Çok Şiir Birikmiş İçimde Ön Okuma

Kitap Özet

Şimdi övünmek gibi olmasın ama veya vazgeçtim olsun, babamın (Süleyman Altun) kızıyım, oğlumun (Mehmet Erdi Dede) annesiyim. Koyu Şavşatlıyım. Pırlanta gibi kardeşlerim var; dahası teyzeyim, halayım. Öğretmenim, üstelik branşım Türk Dili ve Edebiyatı. Sadece iyi ve güzel şeyleri çabuk algılarım. Hayatın yaptıklarına okuyarak, yazarak, güzellikleri ve gülme sebeplerini inadına fark ederek dayanıyorum.

Hanımeli kokusunu, radyomu dinleyerek kahvaltı yapmayı, sevdiklerimle çay içmeyi, resim sergilerini gezmeyi, evimde olmayı, erken yatıp erken kalkmayı, yazdıklarıma güzel diyenleri ve daha birçok şeyi seviyorum. Şiirlerimi severseniz çok sevineceğim. Söz, dünyalar benim olacak.

(Tanıtım Bülteninden)

http://www.ilknokta.com/urun/N/132072.jpg

Ne Çok Şiir Birikmiş İçimde
Dilek Altun Dede
Cinius Yayınları
Fiyatı : 12,00 TL
Ocak 2012
150 sayfa
ISBN: 9786051273853

Ne Çok Şiir Birikmiş İçimde - Dilek Altun Dede yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Ne Çok Şiir Birikmiş İçimde - Dilek Altun Dede ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri