'Mourinho ile en iyi oldum'

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

'Mourinho ile en iyi oldum', konusunda bu İçerik 'Mourinho ile en iyi oldum' hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | 'Mourinho ile en iyi oldum' paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Aslan'ın 35'lik golcüsü Drogba, “Mourinho ile tanışmadan önce Fransa Ligi'nde iyi bir oyuncuydum. O beni Avrupa'nın en iyi santrforu yaptı” dedi

http://i.imgur.com/ELJuUXt.jpg

Chelsea ile Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde eşleşmesiyle, Ada medyasının Sarı-Kırmızılı kulübe olan ilgisi arttı. The Sun gazetesi de bu doğrultuda Drogba ile bir röportaj gerçekleştirdi. 35 yaşındaki futbolcu, eski hocasına övgüler yağdırırken, “Mourinho ile tanışmadan önce Fransa Ligi’nde iyi bir oyuncuydum. O beni Avrupa’nın en iyi santrforu yaptı” diye konuştu. 3 buçuk sene birlikte çalıştıklarını hatırlatan Drogba, “Her idman değişik olurdu. 5’e 2 oynarken o da aramıza katılırdı. Eylül 2007’de ayrılacağını duyduğumuzda şok olduk. Onu her gün görüp beraber çalışıyorduk. Ama soyunma odasında büyük bir sessizlik vardı. Televizyonlar bu haberi verirken sanki meşhur birisinin ölümünden bahsediliyormuş gibi geliyordu hepimize. İngiliz futbolu önemli bir insanı ve kişiliği kaybettiğini biliyordu. Kulübün tarihine adını altın harflerle yazdırdı” ifadesini kullandı.

'Mourinho ile en iyi oldum' yazılım ve uygulamalar, 'Mourinho ile en iyi oldum' ile forum üyeleri yeni programları keşfedebilir.
Geri