Monogram Cinayetleri - Sophie Hannah

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Monogram Cinayetleri - Sophie Hannah, konusunda bu İçerik Monogram Cinayetleri - Sophie Hannah hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Monogram Cinayetleri - Sophie Hannah paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Monogram Cinayetleri Kitap Özet - Sophie Hannah Kitapları - Monogram Cinayetleri Kitap Tanıtım - Monogram Cinayetleri Kitap Fiyatı - Monogram Cinayetleri Ön Okuma

Kitap detayı

Daha sonra, gecenin ilerleyen saatlerinde Poirot, lüks Bloxham Otel'de üç kişinin cinayete kurban gittiklerini öğrenir.
Üç maktulün de ağızlarında üzerinde aynı monogramın bulunduğu birer kol düğmesi bulunmuştur. Acaba bu cinayetlerin korkudan
deliye dönmüş kadınla bir ilgisi var mıdır? Poirot bu garip bulmacanın parçalarını bir araya getirmeye çalışırken, katil
başka bir otel odasında dördüncü cinayetini işlemeye hazırlanmaktadır.

Uluslararası büyük bir üne sahip olan yazar Sophie Hannah'nın Agatha Christie Vakfı'nın onayıyla kaleme aldığı Monogram
Cinayetleri'nde, ancak Belçikalı ünlü dedektif Hercule Poirot'nun çözebileceği şeytani bir planla karşılaşacaksınız.

"Sophie Hannah'nın büyükannemin eserlerine duyduğu büyük hayranlık öylesine güçlü ki, kurguladığı bu eseri okuyunca, yeni
bir Christie'nin doğması gerektiğine karar verdik." -MATHEW PRICHARD, Agatha Christie'nin torunu

"Bu harika bir ziyafet: Gerilimlerle dolu, şeytansı muzipliklerle sarmalanmış ve Hercule Poirot ile tatlandırılmış harika
bir romanı.

Bir köşeye kurulup tadını çıkardım."
-TANA FRENCH, New York Times çok satan The Secret Place adlı eserin yazarı-
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/nmUdlX8.jpg

Sayfa Sayısı: 398
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar

Monogram Cinayetleri - Sophie Hannah yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Monogram Cinayetleri - Sophie Hannah ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri