Meryem Uzerli Türkiye'ye seslendi

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Meryem Uzerli Türkiye'ye seslendi, konusunda bu İçerik Meryem Uzerli Türkiye'ye seslendi hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Meryem Uzerli Türkiye'ye seslendi paylaşımı

Hülya

Bilgin Üye

Meryem Uzerli'den sevgilisi Can Ateş'e, ailesine, Tims'e, Muhteşem Yüzyıl setindeki arkadaşlarına ve Türkiye'deki izleyenlerine mektubuyla seslendi...

Bir teşekkür mektubu yayımlayarak dizi ekibine veda eden Meryem Uzerli: "Daha iyiyim ama harika değilim"

Geçtiğimiz günlerde yaşadığı "tükenmişlik sendromu" nedeniyle rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisini bırakarak Berlin'e giden oyuncu Meryem Uzerli, Instagram sayfasında bir teşekkür mektubu yayınlayarak dizi ekibine veda etti.

Mektupta sağlık durumundan da bahseden Meryem Uzerli'nin mektubu şöyle:
Öncelikle Tims muhteşem ekibimiz ve bu inanılmaz dizi için teşekkür ettiğimi söylemek istiyorum.
Ve Tanrı onları korusun, orada greçek ve sevimli arkadaşlar edindim. Ailem ve Can bana yaşadığımı hissettiriyor ve tabii ki beni çok mutlu ediyorlar, inanılmazlar.

Can'la vakit geçirmek inanılmaz, bu benim için bir hediye ve her saniye nefesimi kesiyor.
Yaşadığımı hissettiriyor, mutlu ediyor.Her geçen gün daha da iyi oluyorum ama yine de o kadar harika değilim.

Bütün sevginize ve pozitifliğinize ihtiyacım var. Çok şükran doluyum, bu dizi için şükran doluyum. Gerçek arkadaşlarım için şükran doluyum. Tanrı hepinizi korusun...

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYOR

Meryem Uzerli Hürrem Sultan'ı canlandırdığı Muhteşem Yüzyıl dizisi çekimlerine "tükenmişlik sendromu" nedeniyle katılmamış, Berlin'e ailesinin yanına giderek ve psikolojik tedavi görmeye başlamıştı.

Yapım şirketinin tüm çabalarına rağmen dönmeyen oyuncunun dizi ekibinden çıkarıldığı Tims Production'un sahibi Timur Savcı tarafından açıklanmıştı.
Meryem Uzerli'nin dizide yer aldığı son bölüm ise geçtiğimiz günlerde ekrana geldi.
Daha önce sağlık durumunu bildiren bir mektupla sosyal medyadan sevenlerine ulaşan oyuncu "Bu bir dönem. İnsanız...
Güçlenerek çıkarım inşallah. Almanya'daki en iyi psikiyatrist profesörlerde tedavi gördüğüm için umudum en kısa zamanda ayağa kalkmak.
Şu anda tek hissttiğim şey hayattayım. Sizin enerji ve temiz dualarınız için çok çok çok teşekkür ediyorum" diye yazmıştı.

Meryem Uzerli Türkiye'ye seslendi güncel haberler ve son gelişmeler, Meryem Uzerli Türkiye'ye seslendi ile tüm önemli olaylar burada sizleri bekliyor.
Geri