Mehmet Topal'dan Emenike'ye mesaj

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Mehmet Topal'dan Emenike'ye mesaj, konusunda bu İçerik Mehmet Topal'dan Emenike'ye mesaj hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Mehmet Topal'dan Emenike'ye mesaj paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Fenerbahçe'de derbi sonrası yüzler gülüyor. Önceki gün yapılan kahvaltıda şakalar havada uçuştu.

http://i.imgur.com/ENQy0kP.jpg

Fenerbahçe’de derbi sonrası yüzler gülüyor. Önceki gün yapılan kahvaltıda şakalar havada uçuştu. Hedefteki isim derbi kahramanı Emenike’ydi.

Kahvaltıda önce Mehmet Topal konuştu: “Sonunda mutlu bir kahvaltı yapabiliyoruz. Şampiyon gibi hissediyorum.”
Topal’ın bu sözlerine yanıt Caner’den geldi.

- “Ben geçen sene vurduğumda gol oluyordu. Bu sene vuruyorum girmiyor. Benim şutlarım da girerse o zaman şampiyon gibi hissedebiliriz.” Ve Emenike söze girdi.

* “Ben tam havaya giremedim.” Bu sözlerin ardından Njieryalının takım orkadaşları “O golü atmasan gününü görürdün. Seninle böyle konuşmazdık (gülüşmeler). Allah’tan golü attın.” diye espriyi patlattılar.

Mehmet Topal'dan Emenike'ye mesaj internet ve web teknolojileri, Mehmet Topal'dan Emenike'ye mesaj ile kullanıcılar dijital içeriklere ulaşabilir.
Geri