Masumiyet Müzesi - Orhan Pamuk

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Masumiyet Müzesi - Orhan Pamuk, konusunda bu İçerik Masumiyet Müzesi - Orhan Pamuk hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Masumiyet Müzesi - Orhan Pamuk paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Masumiyet Müzesi Kitap Özet - Orhan Pamuk Kitapları - Masumiyet Müzesi Kitap Tanıtım
- Masumiyet Müzesi Kitap Fiyatı - Masumiyet Müzesi Ön Okuma

Kitap detayı

"Hayatımın en mutlu ânıymış, bilmiyordum."

Nobel ödüllü büyük yazarımız Orhan Pamukun harikulade aşk romanı bu sözlerle başlıyor...

1975te bir bahar günü başlayıp günümüze kadar gelen, İstanbullu zengin çocuğu Kemal ile uzak ve
yoksul akrabası Füsunun hikâyesi: Hızı, hareketi, olaylarının ve kahramanlarının zenginliği, mizah
duygusu ve insan ruhunun derinliklerindeki fırtınaları hissettirme gücüyle, Masumiyet Müzesi, elinizden bırakamayacağınız ve yeniden okuyacağınız kitaplardan biri olacak.

Masumiyet Müzesini okurken yalnız aşk hakkında değil, evlilik, arkadaşlık, cinsellik, tutku, aile
ve mutluluk hakkındaki bütün düşüncelerinizin derinden etkilendiğini ve kitabın rengârenk
dünyasından hiç ayrılmak istemediğinizi göreceksiniz.

Romanı yazdıktan dört yıl sonra, 2012de, Pamuk romanıyla aynı adlı müzeyi Çukurcumada açtı. Şimdiye
dek on binlerce ziyaretçinin gezdiği müze için ünlü sanat tarihçisi Simon Schama, Financial Times
gazetesine yazdığı yazıda, "Dünyadaki en güçlü, en güzel, en insanî ve en etkileyici çağdaş sanat
eseri," diye yazdı. "Aynı zamanda hem şiir hem karamizah gibi; hem zarif ve şefkatle dolu, hem de
kutu kutu, vitrin vitrin, estetik olarak muhteşem."
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/7adECR2.jpg

Sayfa Sayısı: 465
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları

Masumiyet Müzesi - Orhan Pamuk yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Masumiyet Müzesi - Orhan Pamuk ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri