Manuel Fernandes depremi sürüyor

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Manuel Fernandes depremi sürüyor, konusunda bu İçerik Manuel Fernandes depremi sürüyor hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Manuel Fernandes depremi sürüyor paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Beşikaş'ta dün yönetici Erdal Torunoğulları'nın “Biz istesek Fernandes'le çoktan sözleşme yenilemiştik. Böyle bir düşüncemiz yok” sözleri gündemi sarstı. Ancak transferden sorumlu yönetici Ahmet Nur Çebi'den de tam tersi açıklamalar geldi.

http://i.imgur.com/8Z1YENz.jpg

Çebi, “Bu arkadaşımız neye dayanarak böyle konuştu, bilmiyorum. Defalarca söyledik. Oyuncumuza teklif yaptık bekliyoruz” diyerek yönetici arkadaşının tam aksi yönünde beyanatta bulundu

Beşiktaş’ta son günlerin olay adamı Fernandes, bu sefer de yönetimde farklı seslere sebep oldu. Radyospor’da Özgür Sancar’a konuşan yönetici Erdal Torunoğulları, oyuncuyla sözleşme yenilemeyeceklerini söyledi. Torunoğulları, “Biz istesek Fernandes’le çoktan sözleşme yenilemiştik. Böyle bir düşüncemiz yok” derken, bu açıklamalara yanıt gecikmedi. Bu gelişmelerden kısa bir süre sonra FANATİK’e konuşan transferden sorumlu yönetici Ahmet Nur Çebi, yönetici arkadaşını yalanlayarak “Fernandes’e teklifimizi yaptık. Beklemedeyiz” dedi. Bu işlerde kendisinin yetkili olduğunu vurgulayan Çebi, “İkinci başkan olarak transferin başındaki kişi benim. Bu işleri ben yürütüyorum. Bugüne kadar böyle oldu. Başkanın da bilgisi dahilinde Fernandes’e kulübün teklifini yaptık. Kendisine bu rakamları değiştirmeyeceğimizi bildirdik. Yanıt bekliyoruz. Evet derse kalır, kabul etmezse ayrılır” diyerek net konuştu.

‘Bunların zamanı değil’

Ayrıca Torunoğulları’nın bu karışık ortamda bu açıklamasına da anlam veremediğini belirten Çebi, “Bu yönetici arkadaş kime ve neye dayanarak böyle bir açıklama yaptı, bilmiyorum. Bunu ona sormak lazım. Böyle bir açıklamayı niye yaptığını kendisine soracağım. Başka şeylerle uğraşırken bu konular nereden çıktı bunu da kendisiyle konuşacağım” ifadelerini kullandı. Öte yandan Torunoğulları dün yaptığı açıklamalarda, TFF’yi de eleştirdi. Başkan Yıldırım Demirören’in Beşiktaş’ın başarılı olmasını istemediğini belirten yönetici, “Kuralsızlık, onlar için kural olmuştur. Kişisel görüşüm bir an önce TFF Yönetimi’nin istifa etmesidir. Türk futbolunun imaj değeri yerlerde” dedi.

Manuel Fernandes depremi sürüyor oyun incelemeleri ve rehberleri, Manuel Fernandes depremi sürüyor ile forum üyeleri en iyi içeriklere erişebilir.
Geri