Mantarın Zehiri Nasıl Anlaşılır

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Mantarın Zehiri Nasıl Anlaşılır, konusunda bu İçerik Mantarın Zehiri Nasıl Anlaşılır hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Mantarın Zehiri Nasıl Anlaşılır paylaşımı

Behiye

Bilgin Üye

Mantarın Zehiri Nasıl Anlaşılır - Mantar Ve Zehiri Hakkında - Mantarın Bilinmeyen Zehiri

Gördüğümüz bir mantarın zehirli mi yoksa zehirsiz mi olduğunu nasıl ayırt edebiliriz

Zehirli ve zehirsiz mantarlar bahçede ormanda bir ağaç altında çoğunlukla yan yana gelişirler ve bazıları birbirine neredeyse tıpatıp denebilecek kadar çok benzer. Bu nedenle dış görünüşlerine bakarak "bu zehirli bu zehirsiz mantar" demek oldukça zor hatta olanaksız bir durum.
Bu ayırımı bu konuda eğitim almış bir uzman ancak ayırt edebilir; mantarları iyi tanımayanlarsa bu ayrımı yapamazlar.

Lütfen arkadaşlar bu konuda çok dikkatli olalım ben iyi tanıyorum mantar cinslerini diye hemen mutfağmıza sokmayalım....çünkü kana çok çabuk karışıyor çabuk öldürücü olabiliyor....

Mantarın Zehiri Nasıl Anlaşılır bunları biliyor muydunuz?, Mantarın Zehiri Nasıl Anlaşılır ile kullanıcılar ilginç bilgiler ve merak edilen konulara ulaşabilir.
Geri