Mancini: Sizin derdiniz ne?

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Mancini: Sizin derdiniz ne?, konusunda bu İçerik Mancini: Sizin derdiniz ne? hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Mancini: Sizin derdiniz ne? paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Mancini, dünkü idmanda saha ortasında yaptığı konuşmadan sonra tüm futbolcularını tek tek odasına çağırıp aynı şeyi sordu: “Deplasman maçlarında neden böylesiniz,sorun nedir? Hesap sormak için değil, çözüm bulmak için öğrenmek istiyorum”

http://i.imgur.com/7XjA3Vz.jpg

Galatasaray, ligdeki dış saha maçlarında tam anlamıyla kâbus gibi bir sezon geçiriyor. Sarı- Kırmızılı ekip, 11 karşılaşmada sadece 3 galibiyet elde ederken, bunların 2’si, ligin dibine demir atan Kayseri takımlarına karşıydı. Mancini, gümbür gümbür geçen Arena’daki Bursa ve Eskişehir maçlarının ardından, Antalya deplasmanında alınan beraberlik üzerine duruma el koymaya karar verdi. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde dün gerçekleşen antrenmanda futbolcuları saha ortasına toplayıp bir konuşma yapan Mancini, idman bitiminde de tüm oyuncularını tek tek odasına çağırıp bire bir görüşmelerde bulundu. İtalyan hoca, hemen hemen her oyuncusuna aynı şeyleri sordu. Sözlerine, dış saha karnesini anlatarak başlayan Mancini, “Deplasmanda neden böylesiniz bilmek istiyorum. Maçı neden koparamıyoruz, nasıl bu kadar kolay teslim oluyoruz” diye sordu.

‘Çözebiliriz, çözmeliyiz’

Futbolcularını, “Beni yanlış anlamayın. Bunları hesap sormak için değil, çözüm bulmak için öğrenmek istiyorum” sözleriyle teskin eden Mancini, “Sizi zorlayan şey saha
şartları mı, lehimize olan taraftar baskısının eksikliği mi, rakip takımlardaki özgüven mi, yoksa oyun sistemiyle ilgili mi sıkıntılarınız var? Bunlarla ilgili cevaplarınızı
istiyorum. Ortada bir kriz varsa, hep birlikte çözmeliyiz, çözebilir” dedi.

Mancini: Sizin derdiniz ne? yazılım ve uygulamalar, Mancini: Sizin derdiniz ne? ile forum üyeleri yeni programları keşfedebilir.
Geri