Mancini: Bu takımı ben yaratmadım ki!

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Mancini: Bu takımı ben yaratmadım ki!, konusunda bu İçerik Mancini: Bu takımı ben yaratmadım ki! hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Mancini: Bu takımı ben yaratmadım ki! paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Mancini'den şaşırtan sözler: “9 oyuncu transfer ettik, 6'sı genç, Burdisso ise kiralık ve aramıza son gün katıldı. Bu takımı ben yaratmadım, ben kurmadım. Görevi ben devraldığım zaman hatırlarsak lider değildik. O zaman hangi pozisyondaydık, dürüstçe söyleyin!”

Aslan’ın hocası Roberto Mancini, 90 dakika sonunda düzenlediği basın toplantısında ilginç ifadeler kullandı. Birçok pozisyona girdiklerini hatırlatan İtalyan hoca, “Yakaladığınız zaman atmanız gerekiyor. Son saniyedeki golü de yememek gerekiyordu” yorumunu yaptı. Taraftarın istifa çağrısını da değerlendiren Mancini, “Hayat bu şekilde. Mağlup olduğunuz zaman taraftarın mutsuz olması ve tepki göstermesi normal. Bu tip eleştirileri kabul etmeniz gerekiyor” dedi. Transferlerin neden oynamadığı sorusunu da yanıtlayan tecrübeli hoca, “9 kişilik oyuncu grubu içerisinde 6’sı genç. Burdisso da aramıza son gün kiralık olarak katıldı. Ayrıca bu takımı ben yaratmadım, ben kurmadım” ifadesini kullandı. Yerli ve yabancı futbolcular arasında herhangi bir sorun olup olmadığı sorusunda, üstü kapalı olarak Fatih Terim döneminegönderme yapan Mancini’nin cevabı, “Her şey normal. 6 ay önce nasılsa, bugün de öyle!” oldu.

Başkan’ın eleştirisine cevap

Basın mensupları, Başkan Ünal Aysal’ın hocayla ilgili yaptığı, Drogba’nın oyundan erken alınması, Sneijder’in solda oynaması gibi eleştirilerini de yöneltti. İtalyan teknik adam, “Bu takımın teknik direktörü benim ve bu tip kararları ben alırım. Başkan’ın eleştirileri olur ve bana söyler. Ben de gerekli açıklamayı ona yaparım. Sahada alınan kararlar benim işimin bir parçası” dedi. Son olarak bir gazeteciyle tartışan Mancini, “Görevi ben devraldığım zaman hatırlarsak lider değildik. O zaman hangi pozisyondaydık, dürüstçe söyleyin. Beşinci sıradaydık!” ifadesini kullandı.

Mancini: Bu takımı ben yaratmadım ki! yazılım ve uygulamalar, Mancini: Bu takımı ben yaratmadım ki! ile forum üyeleri yeni programları keşfedebilir.
Geri