Mahmut Uslu: Seni eleştirmedim İsmail Kartal: Haberim yoktu!

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Mahmut Uslu: Seni eleştirmedim İsmail Kartal: Haberim yoktu!, konusunda bu İçerik Mahmut Uslu: Seni eleştirmedim İsmail Kartal: Haberim yoktu! hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Mahmut Uslu: Seni eleştirmedim İsmail Kartal: Haberim yoktu! paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Aralarında gerginlik olduğu iddia edilen ikili İstanbul'a dönüş uçağında konuya açıklık getirdi.

http://i.imgur.com/RQz5xEv.jpg

Balıkesir'de Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu ve hocası İsmail Kartal arasında başlayan söz düellosu dönüş yolculuğundaki uçakta mutlu sonla bitti. Kısa süren seyahatte biraraya gelen ikili aradaki yanlış anlaşılmayı düzelterek barış sağladı.

USLU konuya, “Benim sözlerim çarpıtıldı” diyerek başladı ve “Ben yöneticiyim, işin teknik kısmına şimdiye kadar hiç girmedim. Bu yüzden de takımın performansıyla ilgili yorum yapmayacağımı belirtmek için ‘bunu hocamıza sorun’ dedim. Ama sağolsun medya bu sözü başka yerlere çekerek hemen sana ulaştırdı. Amacım seni eleştirmek değildi” dedi.

‘OTOBÜSTE ÖĞRENDİM’

İSMAİL Kartal ise “Benim bir şeyden haberim yoktu. Basın toplantısında soru geldi ben de bir an önce cevaplayarak konuyu kapatmak istedim. O an için sizin ne söylediğinizden haberim yoktu. Takım otobüsene bindim ve bana yaptığınız açıklamayı gösterdiler” cevabını vererek ortamı yumuşattı.

SARI-lacivertli ekibin basın sözcüsü Uslu, takımın performansından memnun musunuz? sorusuna “Onu herhalde bana sormayacaksınız. İsmail hocaya sorun” açıklaması yapmış İsmail Kartal’da buna cevaben, “Mahmut Uslu, İsmail Kartal’a sorun dediyse; sen oyundan da oyuncularımdan da memnunum. Hatlar ararında kopukluk olduğuna inanmıyorum” demişti.

Mahmut Uslu: Seni eleştirmedim İsmail Kartal: Haberim yoktu! internet ve web teknolojileri, Mahmut Uslu: Seni eleştirmedim İsmail Kartal: Haberim yoktu! ile kullanıcılar dijital içeriklere ulaşabilir.
Geri