Madam Samatya - İbrahim Yıldırım

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Madam Samatya - İbrahim Yıldırım, konusunda bu İçerik Madam Samatya - İbrahim Yıldırım hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Madam Samatya - İbrahim Yıldırım paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Madam Samatya Kitap Özet - İbrahim Yıldırım Kitapları - Madam Samatya Kitap Tanıtım
- Madam Samatya Kitap Fiyatı - Madam Samatya Ön Okuma

Kitap detayı

1970li yıllar... Samatyadaki bir evde gerçekleşen üç şüpheli ölüm olayı...

Yıl 2011: Ölümlerin üstünü örten kalın sır perdesini tecrit edildiği mekânda hatırlayıp yazarak
aralamaya çalışan, 2007 yılında akıl sağlığını yitirdiği düşünülen, cinayete tam teşebbüsten
mahkûm bir yazar...

Saplantının ötesine geçen, zaman zaman mikro tarih çalışmasına dönüşen, müthiş bir araştırma ve
iz sürme çabası...

"Siz bağırtılı, şarkılı türkülü geveze meydanını boş verin. Samatya işte böyle bir yerdir; kuytu,
gölgeli ve ağzı sıkı bir semttir. Böyle olduğundan ben de muhabirin karşılaştığı engellerin
benzerlerini aşmaya çalışmış, ancak insanları konuşturamadığımdan çoğu kez istediğim bilgilere
ulaşamamış, yıllar öncesine ait sorularıma yanıt vermek yerine yüzüme ürküyle bakan semt
sakinlerine derdimi anlatmakta zorlanmıştım. Üstelik o sıralar Samatya, siyasi bir cinayetin
matemini ve tedirginliğini yaşıyordu. Kısacası çaresizdim: Engelin yamacında durup gazete
haberlerine ve internet arşivlerine yönelip kendimce çözümler üretmekten başka yapacağım bir
şey yoktu."
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/iSJcZqC.jpg

Sayfa Sayısı: 344
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap

Madam Samatya - İbrahim Yıldırım yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Madam Samatya - İbrahim Yıldırım ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri