serapmisali
Super Üye
Lordum - Freya Mclowell
Lordum - Freya Mclowell
Lordum Kitap Özet - Freya Mclowell Kitapları - Lordum Kitap Tanıtım
Kitap detayı
Savaş meydanlarındaki zaferleriyle tanınan, güçlü bir İskoç savaşçı…
Eider McDuck, çıktığı son görevde, ummadığı bir şekilde oyuna getirildi. Kardeşini kurtarmak için, düşmanıyla el
sıkıştı ve bir yabancıyla evlendi. Evlendiği kadın dünyanın en güzel, en ateşli ve en ürkütücü kızılı olsa da, ondan
etkilenmemek zorundaydı.
İngiltere'nin gülü olarak tanınan, tehlikeli, güzel bir İngiliz savaşçı…
Leydi Rose Crowfeld, kralın emriyle büyük bir göreve çıktığını sanırken, aslında büyük bir tuzağın içine düşmüştü.
Kazandığı başarının sonucunda ödül beklerken, kendisini düşmanıyla evlenirken buldu. Evlendiği adam dünyanın en
yakışıklı, en güçlü ve en dayanılmaz erkeği olsa da, ona karşı bir şey hissetmemek için elinden geleni yapacaktı.
Ve ikisi de istedikleri hiçbir şeyi yapamadı…
Aşk, beklenmedik bir ateşti onlar için. Yanmak istememiş ama yine de ateşe doğru yürümüşlerdi. Ne intikam düşüncesi
onları durdurdu, ne de krallarının verdiği emirler… Fakat en yakınları tarafından ihanete uğradıklarında, mutlu
olmak onlar için bir hayale dönüşmüştü. Girdikleri savaştan yara almadan çıkabilecekler miydi? Yolları tamamen
ayrılacak mıydı? Yoksa affedip, güvenmeyi öğrenebilecekler miydi?
(Tanıtım Bülteninden)
http://i.imgur.com/v1WYRWp.jpg
Sayfa Sayısı: 470
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Ephesus Yayınları
Lordum Kitap Özet - Freya Mclowell Kitapları - Lordum Kitap Tanıtım
- Lordum Kitap Fiyatı - Lordum Ön Okuma
Kitap detayı
Savaş meydanlarındaki zaferleriyle tanınan, güçlü bir İskoç savaşçı…
Eider McDuck, çıktığı son görevde, ummadığı bir şekilde oyuna getirildi. Kardeşini kurtarmak için, düşmanıyla el
sıkıştı ve bir yabancıyla evlendi. Evlendiği kadın dünyanın en güzel, en ateşli ve en ürkütücü kızılı olsa da, ondan
etkilenmemek zorundaydı.
İngiltere'nin gülü olarak tanınan, tehlikeli, güzel bir İngiliz savaşçı…
Leydi Rose Crowfeld, kralın emriyle büyük bir göreve çıktığını sanırken, aslında büyük bir tuzağın içine düşmüştü.
Kazandığı başarının sonucunda ödül beklerken, kendisini düşmanıyla evlenirken buldu. Evlendiği adam dünyanın en
yakışıklı, en güçlü ve en dayanılmaz erkeği olsa da, ona karşı bir şey hissetmemek için elinden geleni yapacaktı.
Ve ikisi de istedikleri hiçbir şeyi yapamadı…
Aşk, beklenmedik bir ateşti onlar için. Yanmak istememiş ama yine de ateşe doğru yürümüşlerdi. Ne intikam düşüncesi
onları durdurdu, ne de krallarının verdiği emirler… Fakat en yakınları tarafından ihanete uğradıklarında, mutlu
olmak onlar için bir hayale dönüşmüştü. Girdikleri savaştan yara almadan çıkabilecekler miydi? Yolları tamamen
ayrılacak mıydı? Yoksa affedip, güvenmeyi öğrenebilecekler miydi?
(Tanıtım Bülteninden)
http://i.imgur.com/v1WYRWp.jpg
Sayfa Sayısı: 470
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Ephesus Yayınları