Lahmacun mu, pizza mı?

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Lahmacun mu, pizza mı?, konusunda bu İçerik Lahmacun mu, pizza mı? hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Lahmacun mu, pizza mı?

- Sadefan.com | Lahmacun mu, pizza mı? paylaşımı
Lahmacun mu, pizza mı? sade forum eğlence ve mizah içerikleri, Lahmacun mu, pizza mı? ile üyeler eğlenceli paylaşımlara ulaşabilir.
siz iki kafadar çilingir sofrası kurdunuzda bizimi davet etmiyorsunuz alone - kirva küstüm bende oynamıyorum verin misketlerimi yaaa:(

çayla pizzayla kandırmayın beni yaa zaten uykum geldii verin oynamıyom ben misketlerimi ben dışardan yemek yemiyorum ev yapımı olucak kirva ablacım içini bilmem şart ne var ne yok :)

sanki çay kokusu aldım kim yaptı kim içiyor insan bir pm atar ne hain arkadaşlarsınız müslümanın malı ortaktır komşuda pişer banada düşer:haha

bak bak uyanığaa pm atacakmışız çaya ortak arıyorduk sanki bana yetti HaZaL sanada haber vereydik dimi:)

haa şöyle pizza da neymiş evde ben yaparım afiyetce yeriz hep birlikte malzemeyi biliriz en azından demi ablacım

teşekkürler kivra çok naziksiniz zaten diğerlerinden beklemiyordum bu kibarlığı tekrar teşekkürler

iddialıyım olmasam davet etmem ablası az çok tanırsın buyrun ne demek her zaman şimdi az kalkıcam pc de dönücem kaybolmayın bir yere

Geri