Lahmacun mu, pizza mı?

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Lahmacun mu, pizza mı?, konusunda bu İçerik Lahmacun mu, pizza mı? hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Lahmacun mu, pizza mı?

- Sadefan.com | Lahmacun mu, pizza mı? paylaşımı
eyvallah abem, Hiç kimse başarı merdivenine elleri cebinde tırmanmamıştır.

emekleriniz ödenmez heleki varsınız
ablaların gülüne müslümün malüm parçası benden gelsin

iyi yayınlar ablaların gülü rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim

http://s1.directupload.net/images/131001/6q7cfml8.jpg

teşekkür ederim ablacım hoş geldin ben anlamadım indiremedim ben indireyim bakalım alırım sıraya abla sınırda kivraa sonu uçurum sankiiii

ablacığım bu dünyada bir anneme üzüldüm hep birde senin için üzülüyorum
ne yapabilirim senin için şu an kafam bir milyon

sen beni boşver ablacım sende üzülme lütfen anne içinde Allah hep yanımızdadır be ablacım kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş

ben üzülürken gocunmamda boş verecek yürek vermememiş Allah bana ablam,
bu arada istek şarkım için teşekkürler ablaların gülü

sıradaki parça Alo babaya gelsin
abem öptüm ellerinden

deme öyle az etrafına bak geniş yürekli olmayı öğrenirsin yoksa zararını sen çekersin ablacım
abe bugünlerde rahatsız sesi çıkmıyor pek hoş kimsede ses kalmadı sessiz film oyunu oynuyoruz sanki bugünde sabahcıyız senle sanki ablacım bigün ya hastane köşelerinde gözümüzü acacaz yada toprak altında yerimizi alıcaz bu gidişle

Boynu bükük duruyorsak eğer; ablacığım içimizden öyle geldiği için değil, yüreğimizden gidenler olduğu için

Ey yaşam senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir.
demiş

mevzuyu biliyorum dertlenmeni istemediğim için asla sormuyorumda herkes hayatta hak ettiğini er geç bulur be ablası sakın unutma Alla' ın adalet terazisi asla şaşırmaz sen kalbini rahat tutt yeterki

yüreğindeki ak pak güzellik dilinden bal gibi akıyor ablaların gülü

Bilirmisin geceler nekadar uzun gelir bekleyenlere hele o beklenenler vazgeçilmezlerdense.

#################
# Otomatik Birlestirme #
#################

yoruyorsam af buyur son rica isteklerim

yok yorulmam ablacım teşekkür ederim ama şunu unutma hiç kimse vazgeçilmez değildir bigün gerek kalırsa vazgeçmeyide biliceksin

Geri