Kuyt: Bilimsel çalışıyoruz

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Kuyt: Bilimsel çalışıyoruz, konusunda bu İçerik Kuyt: Bilimsel çalışıyoruz hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Kuyt: Bilimsel çalışıyoruz paylaşımı

AloneLord

Genel Sorumlu

Fenerbahçeli Dirk Kuyt, basın mensuplarına Galatasaray maçı ve Hollanda Milli Takım kararı hakkında açıklamalarda bulundu.

http://i.imgur.com/ya5pNxu.jpg

Dirk Kuyt'ın açıklamaları şöyle;

"Milli Takımı bırakarak doğru karar verdim"

"Takım ruhu ve göstermiş olduğuumuz savaşçı ruh derbi öncesi bize güven verdi. Gs maçları kendi hikayesi olan maçlardır. tabiki bu maçı kazanmak isityoıruz ve sabırsızlıkla bekliyoruz. 10 yıl boyunca mili formayla mücadele ettim. Belki bu maçlardnan bir tanesini daha önce kaçırdım ama tam hatırlamıyorum. Kariyerimde çok fazka sakatlık yaşamadım ama sakatlıklarımın çoğu milli takım kampında gerçekleşti. Umarım bu sayede sakatlıkları daha az yaşarım. Milli takımı bırakarak doğru karar verdim bence. Fenerbahçe'nin benim için ne kadar önemli olduğunu herkesin bilmesini istiyorum. Bu karar artık benim için geride kaldı ve mutluyum bu karardan dolayı. Türkiye, Avrupa Şampiyonası konusunda büyük şansı olan bir ekip. Türk Milli Takımın oyuncuları son derece kaliteli. İzlanda'ya kaybetmeleri beni son derece şaşırttı. Tek endişem var Milli Takım'la ilgili. Takım çok fazla baskı altında çünkü Türk insanı ve medyası takımlarının Avrupa Şampiyonas'ında olmasını çok istiyor, futbolcular da bu baskıyı hissediyor.

"Hala çok güçlüyüm"

Fiziksel olarak kendimi hala çok güçlü hissediyorum. Türkiye Ligi'nde de en güçlü oyunculardan biri olduğuma inanıyorum. Biz 11 kişiden fazla oluşan bir takımız. Aynı zamanda da 5 yabancıdan daha fazlası olan bir takımız. Bu işin üstesinden takım olarak gelmek zorundayız. Bekir bizimle birlikte olmayacak fakat iyi olan şey bu olaya çözüm bulabilmemiz için 2 haftamız var. Bekir'in yerine kimin oynayacağını bulmamız için 2 haftamız var. Hocamız buna karar verecek ve ne karar verirse versin biz hocamızın arkasındayız.

"Bilimsel çalışıyoruz"

Sezonun henüz başındayız Kendi takımımdan bahsetmek gerekirse zorlu bir durumdan bugüne geldik. Sezonun başlangıcından bir kaç hafta önce hoca değişikliği yaşadık ve zorlu bir süreç atlattık. Yeni hocamızın ardından ne kadar çalıştığımızı görüyorsunuz. Aykut Kocaman'ın bize geldiği yıldan bu yana son derece bilimsel çalışmalar uygulandı kulüpte ve İsmail Kartal'da aynı uygulamayı devam ettiriyor.

"Kendimizi geliştirmemiz lazım"

Bu takım kendisini geliştirmesi gerektiğini biliyor ama biraz zamana ihtiyaç var. İstatistiklerden de anlaşılacağı gibi bu takım her hafta daha güçlü oluyor ancak henüz istediğimiz seviyede değiliz. Konyaspor'a karşı 10 kişi oynamak son derece zordu ancak güzel bir galibiyet elde ettik. Trabzon maçı zorlu bir maçtı, kazanmak istiyorduk ama kaybetmedik. Sadece 1 maç kaybettik o da bizim için hayal kırıklığı oldu. Kendi adımıza çok üzüldük. 1 hafta sonra takım olarak Konya maçında çok iyi reaksiyon gösterdik. Umarım bir gelişme daha kat ettiğimizi Galatasaray maçında görürürüz."

Kuyt: Bilimsel çalışıyoruz internet ve web teknolojileri, Kuyt: Bilimsel çalışıyoruz ile kullanıcılar dijital içeriklere ulaşabilir.
Geri