Dizi Kurtlar Vadisi Pusu

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Kurtlar Vadisi Pusu, konusunda bu İçerik Kurtlar Vadisi Pusu hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Kurtlar Vadisi Pusu

- Sadefan.com | Kurtlar Vadisi Pusu paylaşımı
bdp vadiye şikayette bulundu !
http://img5.mynet.com/ha5/k/kurtlar-vadisi2.jpg
BDP’den Kurtlar Vadisi’ne şikayet
BDP lideri Selahattin Demirtaş, aralarında "Kurtlar Vadisi"nin de bulunduğu 4 televizyon dizisini Kürt karşıtlığı yapmakla suçladı. Demirtaş, sözkonusu dizeler için RTÜK’e şikayette bulundu.

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, TRT’de yayınlanan "Sakarya Fırat" dizisinin yanısıra, bazı özel kanallardaki "Ölümsüz kahramanlar", "Tek türkiye" ve "Kurtlar vadisi" dizilerinin kardeşlik kültürüne zarar verdiğini savundu.

BDP lideri Demirtaş, bu yapımlarda gerçek dışı anlatım ve düşmanlığa teşvik olduğunu öne sürdü.

Selahattin Demirtaş, 4 diziyi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'na (RTÜK) şikayet etti.

Kendisi gibi şikayetçi vatandaşların RTÜK'e başvurmasını isteyen Demirtaş, bu dizileri seyredenlerin karşılarına çıkan ilk Kürt kökenli vatandaşa saldırabileceğini de iddia etti.

Kurtlar Vadisi 5/6 yildir gorsel medyada yayinlaniyor kaç tane kurt oldurulmus :)
Demekki faydali bi dizi ki rahatsiz olanlar var bence devam etmeli bu tur diziler ? Kisaca kurtlerin suçlu olmadigi ve provokatorler oldugunu ben bu tur dizilerden daha iyi anliyorum BDP lilerin tam tersine bi gorus savunmus oldum su an

Bencede öyle Kizilay bunca yildir yüksek sesle söyleyemedikleri simdi tamda bazi cirkefin ortaya cikarilmaya baslamisken birden ignelenmeleri manidar bencede :D
it ürer kervan yürür derlerdi dimi :D

Geri