Küçük Hanımefendi - Muazzez Tahsin Berkand

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Küçük Hanımefendi - Muazzez Tahsin Berkand, konusunda bu İçerik Küçük Hanımefendi - Muazzez Tahsin Berkand hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Küçük Hanımefendi - Muazzez Tahsin Berkand paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Küçük Hanımefendi Kitap Özet - Muazzez Tahsin Berkand Kitapları - Küçük Hanımefendi Kitap Tanıtım - Küçük Hanımefendi Kitap Fiyatı - Küçük Hanımefendi Ön Okuma

Kitap detayı

Birdenbire Münir Beyin sesi duyuldu. İlk defa olarak sert ve hâkim bir ahengi vardı: "Yani Gelgeçzade
Ailesinin ismini ortadan kaldıracak mısın?"

"Kızgın bir demiri taze bir yara üstünde dolaştırmaktan hepiniz zevk duyuyorsunuz. Sanki bütün bu
olan biten şeylerin sorumlusu benmişim gibi... Hâlbuki beni bu korkunç izdivacı yapmaya teşvik eden
hatta zorlayan siz değil misiniz? Sen de Yusuf Numan Bey de...

Aile uğruna beni feda ettiniz; beni bir ucubeyle, korkunç bir yaratıkla evlendirdiniz. Hem de
nikâhtan evvel onu bana göstermemek için elinizden geleni yaptınız. Onu gördüğüm dakika tüylerim
ürperdi, böyle bir kadına karım diyemeyeceğimi hissettim. Rüyalarıma girse beni kâbuslar içinde
haykırtacak kadar korkunç bir insanla bir evde, bir odada, bir yatakta yaşamama imkân olabilir
miydi?"

Kız zengindir ve bu yüzden güzelliği alınmıştır elinden... Adam ise servetini kaybetmenin eşiğinde
olsa da yine her zamanki gibi gururludur... Evlenmeleri de öyle uzun bir zaman almaz; hemen ve
biraz da zoraki olur. Sonrasında genç kız (Neriman) yabancı ülkelerdeki güzelleşme, şık giyinme,
bir "küçük hanımefendi" olma çabaları içinde genç adamın (Ömerin) gururunu kırmak ister ve bir
intikam peşine düşer...
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/XEbvDBm.jpg

Sayfa Sayısı: 400
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Elips Kitapları

Küçük Hanımefendi - Muazzez Tahsin Berkand yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Küçük Hanımefendi - Muazzez Tahsin Berkand ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri