Kötü Çocuk - Büşra Küçük

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Kötü Çocuk - Büşra Küçük, konusunda bu İçerik Kötü Çocuk - Büşra Küçük hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Kötü Çocuk - Büşra Küçük

- Sadefan.com | Kötü Çocuk - Büşra Küçük paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Kötü Çocuk - Büşra Küçük

Kötü Çocuk - Büşra Küçük

Kötü Çocuk - Büşra Küçük

Kötü Çocuk Kitap Özet - Büşra Küçük Kitapları - Kötü Çocuk Kitap Tanıtım
- Kötü Çocuk Kitap Fiyatı - Kötü Çocuk Ön Okuma

Kitap detayı

Siyahın içindeki beyaz noktanın başlangıç hikâyesi…

Kayla, on yedi yaşına girdiğinde, ilk kez gördüğü babasıyla, yabancı bir şehre taşınır. Bu yeni şehirde yaşadığı
zorluklar karşısında, hiç beklemediği bir çocuk hep yanında olur. Meriç, etrafına ördüğü sağlam duvarlar arasında
yaşayan, yalnızlığı seçmiş bir çocuktur. Kayla ilk kez bir erkeğe güvenir. Meriç'in sırlarla dolu hayatı onu
düştüğü karanlığın derinliklerinden yukarıya çekerken, yanlışlar doğru gözükür. Ta ki Kayla, isminin anlamına
yakışır bir şekilde yaşamadığını fark edinceye dek…

Güvendeydim! Güvende olduğuma inanamıyordum ama güvendeydim işte. Bu kolların arasında kimsenin bana zarar
veremeyeceğini biliyordum. Sigaranın gömleğine sinen yoğun kokusunu alırken, hızla uzaklaşan ayak seslerini
duydum. Sonunda sadece fırtınanın sesi duyulmaya başladığında, belimdeki eller dirseklerimi tuttu. Beni
kendinden uzaklaştıracağını anlayıp ona sıkıca sarıldım ve tutmakta olduğum gözyaşlarımı serbest bıraktım.
Hamlem işe yaradı. Dirseklerimden vazgeçip, ellerini tekrar belime doladı. "Korkma artık. İyisin," diye
fısıldadı bir süre sonra. Beni rahatlamak ister gibiydi. Korkmuyordum. Ona neden güvendiğimi bilmiyordum
onun yanında korkmuyordum.
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/h3ev6cj.jpg

Sayfa Sayısı: 511
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Ephesus Yayınları

Kötü Çocuk - Büşra Küçük yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Kötü Çocuk - Büşra Küçük ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri