"Korksaydım Beşiktaş'a gelmezdim"

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

"Korksaydım Beşiktaş'a gelmezdim", konusunda bu İçerik "Korksaydım Beşiktaş'a gelmezdim" hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | "Korksaydım Beşiktaş'a gelmezdim" paylaşımı

Zafer

Moderator

http://im.htspor.com/2013/07/05/858044_detay.jpg?1373027648

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, basın toplantısı düzenledi

Hırvat teknik direktörün açıklamaları şöyle:

"Uzun bir değerlendirme için erken. Büyük bir kulübe ve ülkeye geldim. Bundan da onur duyuyorum. İlk gün de bunun altını çizdim. Büyük başarılar yaşamaya geldik demiştim. Kampa gelirsek, çalışma koşullarımızdan gayet memnunum. Herkesin bizden büyük beklentileri var. Bunun bilincindeyiz. Yola böyle devam ediyoruz. Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yok. "

"Öncelikle oynayacağınız sistemi oluştururken elinizdeki malzemeye göre hareket edersiniz. Şu anda devam eden bir transfer dönemi var. Elinizdeki oyuncu karakterleri uymuyorsa bambaşka bir yola gelirsiniz. Kendinizi koşullara uygun hale getirirsiniz. Sadece çok büyük takımlar rakiplerini önemsemeden oynarlar. Ben tabii ki takımımın yaratıcı bir şekilde oynamasını isterim. Hem savunma hem hücumda bütünlük isterim. Şimdiye kadar daima bunu denedim. Akhisar'a karşı oynarken başka bir oyun oynarsınız, Galatasaray'a başka oynarsınız. Bunlara uygun hareket edersiniz. Hırvatistan'ın başında iken de Türkiye'ye karşı deplasmanda başka oynadık. İsrail'e karşı evimizde başka oynadık. Bu değişir."

"Transferlerle ilgili asla cevap vermeyeceğim. Ben kapalı kapılar ardından bazı şeyleri tartışmadan benim bunları paylaşmam zaten iş ahlakı açısından doğru olmaz. Bununla birlikte zaten iyi bir takımımız var. Ben de çok fazlasını isteyip yönetimi zorlamak istemem. Gelecek isimler katkı sağlayacak ve finansal açısından bizi sıkıntıya sokmayacak isimler olacak. Uygun zamanda bunları paylaşacağız zaten."

"Ahmet Bey ile bu konuyu (Adebayor) konuşabilirsiniz. Kalbi Beşiktaş için atıyor. Bize yardım için elinden geleni yapıyor. Burada bizimle olmayan oyuncularla ilgili konuşamam. "Biz, Adebayor'a imza attırdık" diyemem. Hepinizin bildiği şeyleri söylerim. Adebayor'un olağanüstü bir oyuncu olduğunu söylerim. Bütün hocalar da onu kadrosunda görmek ister."

"Genç oyuncularda şunu gözlemledim. Bazıları çok yeteneki. Bazıları ise yetenekli olmakla beraber bunları yeni yaşayan isimler. Takdir edersiniz ki kamp önemli. Tabii ki Avusturya'ya götürmeyeceğimiz oyuncular olacak. Aslında bu kadar kalabalık çalışmak iyi değil. Ama bunu ben istedim, tüm oyuncuları görmek istiyorum. İyi bir takımımız var. Aramıza katılacak isimler var. Dengeyi kurduğumuzda bu takım yükselen bir performans gösterecektir. Takım zaten geçen seneyi 3. olarak bitirmiş ki bence iyi bir sıralama. Performansımız yükselecek."

"Hoca ile oyuncusu arasında nasıl bir konuşma olması gerekiyorsa öyle oldu. Almeida'ya neler istediğini sordum. Ondan da iyi dönüş aldım. Tabii ki Hugo Almeida, Hugo Almeida'dır. Ama geçen sene bir sıcak bir soğuk geçmiş. Ondan büyük beklentilerimin olduğunu ona söyledim. "Benim için bütün oyuncular birdir" klişesiyle hiç konuşmam. Herkesin uyması gereken kurallar vardır. Herkes antrenmana gerekli saatte gelmelidir, uyumalıdır. Ama her oyuncu farklıdır. Kimi oyuncular takımı öne taşırlar. Kimi oyuncular takım için savaşırlar. Kimileri yardımcı olurlar. Bunun dışında istatistikleri, oynayacağı maçları oyuncunun performansı belirler."

"Hocalar için işler çok çabuk değişebiliyor. Örneğin benim de oynadığım West Ham, yüz yılda değiştirmediği kadar hocayı on yılda değiştirdi. Tabii bu ülkelere göre değişiyor. Ama şunu bilirsiniz hocaysanız, durumunuz her zaman değişebilir. Burada 2-3 yılda bir hoca değişmesi iyi bir şey değil. Ancak süreklilik ile başarılı olabilirsiniz. Kendi adıma bundan korksaydım zaten Beşiktaş'ta olmazdım. Benim hedefim burada uzun bir süre kalmak, devamlılığı sağlamak."

"Manuel'i seyreden herkes bu fikri paylaşacaktır. Çok üst düzey bir oyuncu. Takımın en üst düzey oyuncusu. Onun bizimle olması çok iyi. Bize büyük katkıları olabilir."

"Korksaydım Beşiktaş'a gelmezdim" oyun incelemeleri ve rehberleri, "Korksaydım Beşiktaş'a gelmezdim" ile forum üyeleri en iyi içeriklere erişebilir.
Geri