Kırmızı Benekli Pinpon Topu

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Kırmızı Benekli Pinpon Topu, konusunda bu İçerik Kırmızı Benekli Pinpon Topu hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Kırmızı Benekli Pinpon Topu paylaşımı

Cemsari

Bilgin Üye

Çocuk 1. sınıfa başlar ve yıl sonunda karnesinde hiç zayıfı yoktur.. Babası bunu görünce oğluna bir hediye almak ister ve ne istediğini sorar. Çocuk " baba bana kırmızı benekli pinpon topu al" der. Babası " Oğlum ne yapıcaksın pinpon topunu?" der. Çocuk " söylemem" diye cevap verir. Babası da " söylemezsen ben de almam" der. Aradan 7 yıl geçer çocuk ilköğretimi bitirir diplomasını getirir. Babası hala çocuğuna hediye alamamıştır. Çocuğuna ne istediğini sorar. Çocuk yine " kırmızı benekli pinpon topu istiyorum" der. Babası " ne yapacan?" diye sorar. Çocuk " söylemem" diye cevap verir. Babası da " söylemezsen ben de almam" der. Çocuk liseyi bitirir, Üniversiteyi bitirir, Evlenir.. Hep aynı diyalog.. En sonunda çocuğu olur. Babası gelir, "oğlum senin çocuğun oldu ben sana hala bi hediye bile alamadım" der. Yine kırmızı benekli pinpon topu istediğini söyler. "Ne yapıcaksın? " der babası. "Söylemem" diye cevasp gelir. Babası da " söylemezsen ben de almam" der. Aradan 5-6 yıl geçer ve çocuğu amansız bir hastalığa yakalanır. 3 ay ömrü kalmıştır.. Babası öğrenir ve gelir, "Oğlum 3 ay ömrün kaldı söyle de ne istiyorsan alayım" der. "Baba ben kırmızı benekli pinpon topu istiyorum" diye cevaplar. "Ne yapacan?". Söylemem! Söylemezsen ben de almam. En sonunda çocuğun son 1 saati kalır yine sorar yine aynı cevap, aynı diyalog.. Ölmesine son 1 dakika varken sorar. Oğlum bu kadar yıl oldu doğduğundan beri sana bi hediye alamadım, söyle bare o kırmızı benekli pinpon topunu ne yapacaktın? Bunun üzerine çocuk kendini zorlayarak: " Baba ben o kırmızı benekli pinpon topunu.. Der ve ölür

Kırmızı Benekli Pinpon Topu fıkralar ve mizah içerikleri, Kırmızı Benekli Pinpon Topu ile üyeler eğlenceli paylaşımları takip edebilir.
Geri