Kedinin Günlüğü

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Kedinin Günlüğü, konusunda bu İçerik Kedinin Günlüğü hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Kedinin Günlüğü

Kedinin Günlüğü - Sadefan.com Forumlarında paylaşılmıştır.

Ezgi

Tecrübeli Üye

Kedinin Günlüğü

Kedinin Günlüğü

Kedinin Günlüğü

yok arkadaş ne pis şeymiş ev kedisi olmak..
hadi ev kedisiyiz bişe değil rahatımız yerinde, yediğimiz önde arkada falan ama bu tek kedi olmak artık tak dedi canıma..yemek ye, s.ç, salona git, geri gel, masada gez, pencereden bak..
diyeceğim şu ki günlük; ben de bir kedi olarak eşeyli üreyen bi canlıyım. böle bazı fiziksel dürtülerim oluyo ne bilim kanım kaynıyo..istiyorum ki bir hayat yoldaşım olsun..canıma can kanıma kan olsun...istiyorum ki yemek yediğim kabı bir bayanla paylaşim..aynı tuvalete gidelim..aynı metrekarede uyuyalım..

--------------------

sevgili günlük,
uyku tutmadı kalktım...
yarın evden kaçmaya karar verdim.
yarın benim için çok zor bir gün.. bana dua et...
-----------------------------
sevgili günlük,
hava çok soğuk. evden kaçma planımı şimdilik erteledim
----------------------------
sevgili günlük.
nihayet bugün üst kata taşınanların minnoş kedisini eve attım. "benim çocuk yurtdışından süper bi mama getirmiş, gel de tattırayım" yalanıyla kandırdım cıvırı. biraz nazlandı ama gözünün yaşına bakmadım. lakin bizim dallama en heyecanlı yerinde baskın yaptı eve. meğer onun da hatun düşürme günüymüş. ortalık b.k oldu tabi. ona izahat verirken bizim minnoş bir yerlere kaçtı. tüh be, belki coupling vaziyetleri olur diye de heveslenmiştim. kediysek sebebi var kardeşim!
---------------------

sevgili günlük
şu benim iki katım olan beyaz kedi var ya.. geçen milletin önünde allah ne verdiyse bi giriştim buna, pençe manyaa yaptım inanır mısın nasıl yalvarıyo abi yeter abi vurma abi köpeğin olıyım abi filan.. dinler miyim.. az dayak yemedim zamanında, sen biliyosun..
işte o günden beri bu dahil bütün kediler nası tırsıyolar benden, bi miyavımla geliyolar bi miyavımla gidiyolar yani o derece. öyle bi karizmaya sahibim günlük.

Kedinin Günlüğü komik yazılar ve olaylar, Kedinin Günlüğü ile üyeler eğlenceli paylaşımlardan haberdar olabilir.
Geri