Türkü/THM Kazancı Bedih - Kazancı Bedih Anısına Urfalı Kazım Eşliğinde Şanlıurfa Sıra Geceleri

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Kazancı Bedih - Kazancı Bedih Anısına Urfalı Kazım Eşliğinde Şanlıurfa Sıra Geceleri, konusunda bu İçerik Kazancı Bedih - Kazancı Bedih Anısına Urfalı Kazım Eşliğinde Şanlıurfa Sıra Geceleri hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Kazancı Bedih - Kazancı Bedih Anısına Urfalı Kazım Eşliğinde Şanlıurfa Sıra Geceleri

- Sadefan.com | Kazancı Bedih - Kazancı Bedih Anısına Urfalı Kazım Eşliğinde Şanlıurfa Sıra Geceleri paylaşımı

DaiSy

VIP Üye

Kazancı Bedih - Kazancı Bedih Anısına Urfalı Kazım Eşliğinde Şanlıurfa Sıra Geceleri

Kazancı Bedih - Kazancı Bedih Anısına Urfalı Kazım Eşliğinde Şanlıurfa Sıra Ankara Geceleri

Kazancı Bedih - Kazancı Bedih Anısına Urfalı Kazım Eşliğinde Şanlıurfa Sıra Ankara Geceleri 8 (1999)

Albüm Eserleri

Kazancı Bedih - Şiir
Kazancı Bedih - Debreli Hasan
Kazancı Bedih - Gaziantep Yolunda
Kazancı Bedih - Ya Hüseyin (Gazel)
Kazancı Bedih - Aliyi Gördüm Aliyi
Kazancı Bedih - Ağam Çiğköfte Oldu
Kazancı Bedih - Sürme Beni (Hoyrat)
Kazancı Bedih - Suda Balık Yan Gider
Kazancı Bedih - Vur Sineme Öldür Beni
Kazancı Bedih - Yıldızın Sönsün
Kazancı Bedih - Gazel (Nice Bu Hasreti)
Kazancı Bedih - Dersim Dört Dağ İçinde
Kazancı Bedih - Fırat Kenarı
Kazancı Bedih - Kurbanam Kara Kaşına (Hoyrat)
Kazancı Bedih - Sivasın Yolları
Kazancı Bedih - Eşref
Kazancı Bedih - Ceylan
Kazancı Bedih - İllede Canım Çiğköfte
Kazancı Bedih - Keman Ağlar (Hoyrat)
Kazancı Bedih - Diyarbakır Güzel Bağlar

Yapım Şirketi: KILIÇ MÜZİK FİLM
Çıkış Tarihi: Kasım 1999

Kazancı Bedih - Kazancı Bedih Anısına Urfalı Kazım Eşliğinde Şanlıurfa Sıra Geceleri eski albüm, nostaljik album, şarkılar, Kazancı Bedih - Kazancı Bedih Anısına Urfalı Kazım Eşliğinde Şanlıurfa Sıra Geceleri arşiv müzik, yeni, album, cikti, arsivlik albumler.
Geri