Katili Olmayan Adam - Hjorth - Rosenfeldt

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Katili Olmayan Adam - Hjorth - Rosenfeldt, konusunda bu İçerik Katili Olmayan Adam - Hjorth - Rosenfeldt hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Katili Olmayan Adam - Hjorth - Rosenfeldt paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Katili Olmayan Adam Kitap Özet - Hjorth - Rosenfeldt Kitapları - Katili Olmayan Adam Kitap Tanıtım - Katili Olmayan Adam Kitap Fiyatı - Katili Olmayan Adam Ön Okuma

Kitap detayı

Karanlık sırlarımız asla saklı kalmaz, En karanlık korkularımız onları gün yüzüne çıkarır.

Her şey polis merkezine gelen bir telefonla başlar. On altı yaşındaki Roger Eriksson kayıptır. Arama başlatılır ve bir
grup genç izci Västeråstaki bir bataklıkta Rogeri ölü bulur.Bu sırada İsveçin en iyi kriminal profil uzmanlarından
biri olan psikolog Sebastian Bergman da annesinin ölümünün ardından resmi işlemleri yürütmek için Västeråsa gelmiştir.
2004teki tsunamide karısını ve kızını kaybetmesinin ardından polislerle çalışmalarını sonlandıran Sebastian, Cinayet
Masası ondan yardım istediğinde bunu kişisel hedeflerine ulaşmak için bulunmaz bir fırsat olarak görür. Aralarına
katılan Sebastianın kibirli tavrı başta ekibin diğer üyelerini rahatsız eder. Ancak soruşturma ilerledikçe, Rogerin
ölümüyle birlikte başka gizemler de Sebastianın önderliğinde çözülmeye başlar. Sebastian çözdüğü vakalara bir
yenisini eklerken kendi sorunlarıyla başa çıkabilecek midir?

"Larssondan bu yana, ilk gerilim romanlarını yazan yazarlar arasında muhtemelen en iyisi."
-Kristianstadsbladet-

"Olay yaratacak kadar iyi bir polisiye." Hallands Nyheter

"İnanılmaz bir kitap!"
-Leser-Welt-

"Olağanüstü bir gerilim. Bergman ve ekibini unutamayacaksınız."
-Krimi-Couch.de-
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/pcQMMn2.jpg

Sayfa Sayısı: 464
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Pegasus

Katili Olmayan Adam - Hjorth - Rosenfeldt yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Katili Olmayan Adam - Hjorth - Rosenfeldt ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri