Kaş Gezi Rehberi - Gül Usta

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Kaş Gezi Rehberi - Gül Usta, konusunda bu İçerik Kaş Gezi Rehberi - Gül Usta hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | Kaş Gezi Rehberi - Gül Usta paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Kaş Gezi Rehberi Kitap Özeti - Gül Usta Kitapları - Gül Usta Kitap Tanıtım - Kaş Gezi Rehberi Kitap Fiyatı - Kaş Gezi Rehberi Ön Okuma

Kitap Özet

Yeşilin maviyle, doğanın tarihle, maceranın eğlenceyle buluştuğu düşsel bir mekan Kaş.
Kadim Likya Uygarlığı'ndan miras bu ayrıcalıklı coğrafya, doğallığını fiziki yapısına, bilinçli halkına, STK'lara ve seçkin ziyaretçilerine borçlu. Kendisi küçük olsa da burada yapılacak öyle çok şey, keşfedilecek öyle çok yer var ki: Akdeniz'in maviliklerine dalmak, yamaç paraşütüyle gökyüzüne süzülmek, Likya Yolu'nu yürüyerek zamanda yolculuğa çıkmak, farklı doğa sporlarıyla adrenalin seviyesini yükseltmek, yayla köylerinde serinlemek, bakir koylarda yüzmek, begonvil süslü sokaklarda akşamı karşılamak...

Kaş'ta keyifli bir tatil geçirmenin ipuçlarıyla dolu bu gezi rehberinin 'Kaş Aşıkları'na faydalı olması dileğiyle...

(Tanıtım Bülteninden)

Kitap Ön Yüzü
http://www.ilknokta.com/urun/K/159167.jpg

Kitap Künyesi
Kırmızı Kedi
» Gezi
Fiyatı : 20,00 TL
Ağustos 2012, 80 sayfa, ISBN: 9786056318405

Kaş Gezi Rehberi - Gül Usta yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Kaş Gezi Rehberi - Gül Usta ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri