Kara Cadı - Nora Roberts

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

Kara Cadı - Nora Roberts, konusunda bu İçerik Kara Cadı - Nora Roberts hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

Kara Cadı - Nora Roberts

- Sadefan.com | Kara Cadı - Nora Roberts paylaşımı

serapmisali

Super Üye

Kara Cadı - Nora Roberts

Kara Cadı - Nora Roberts

Kara Cadı - Nora Roberts

Kara Cadı Kitap Özet - Nora Roberts Kitapları - Kara Cadı Kitap Tanıtım
- Kara Cadı Kitap Fiyatı - Kara Cadı Ön Okuma

Kitap detayı

İlgisiz anne babası yüzünden Iona Sheehan, adanma ve kabul edilme özlemi duyarak büyür. Büyükannesinden her ikisini de nerede bulacağını
öğrenir: yemyeşil ormanlar, göz kamaştıran göller ve efsanelerle dolu bir ülkede.
İrlanda.

Iona bir at çiftliğinde iş bulduğunda, işletmenin sahibi olan Boyle McGrath ile tanışır. Bir kovboy, bir korsan ve vahşi bir kabile
savaşçısı gibi görünen Boyle, Iona'nın en büyük üç fantezisinin birleşimidir.

Iona burada kendisi için bir yuva kurabileceğini -ve bu Boyle'a sırılsıklam âşık olmak anlamına gelse de- hayatını dilediği gibi
yaşayabileceğini fark eder.

Ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Iona'nın ailesine yüzyıllardır musallat olan ve mağlup edilmesi gereken kadim bir kötülük
vardır. Umut ve sevgi için aile ve arkadaşlar hem birbirleriyle hem de birbirleri için savaşacaklardır…
(Tanıtım Bülteninden)

http://i.imgur.com/f2okNlg.jpg

Sayfa Sayısı: 424
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Epsilon Yayınları

Kara Cadı - Nora Roberts yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, Kara Cadı - Nora Roberts ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri