İtiraf Ediyorum - Ali Erkan Kavaklı

Konusunu Sadefan`da Görüntülemektesiniz!..

İtiraf Ediyorum - Ali Erkan Kavaklı, konusunda bu İçerik İtiraf Ediyorum - Ali Erkan Kavaklı hakkında en yeni bilgileri, yorumları ve detaylı paylaşımı keşfedin.

- Sadefan.com | İtiraf Ediyorum - Ali Erkan Kavaklı paylaşımı

serapmisali

Super Üye

İtiraf Ediyorum Kitap Özet - Ali Erkan Kavaklı Kitapları - İtiraf Ediyorum Kitap Tanıtım
- İtiraf Ediyorum Kitap Fiyatı - İtiraf Ediyorum Ön Okuma

Kitap detayı

Müfettiş Safa Bey, öldürüldükten sonra Kömürhan Köprüsü altına atılan iki gencin katillerini bulmakla görevlidirler.
Yzb. Hüseyin ve Komiser Ahmet ile birlikte araştırmalar başlar; bir dizi cinayetle yüz yüze gelirler. Cinayetin
işleniş biçiminde benzerlikler göze çarpar. Soruşturma ilerleyip ipuçları ele geçince Safa Bey tehdit edilir.
Komiser Ahmet esrarengiz bir şekilde öldürülür. Müfettiş, Şırnaktan Bitlise giderken PKK tarafından dağa kaldırılır,
akıl almaz cinayetlere şahit olur.

Kendisini sonucunu tahmin edemediği korkunç bir maceranın içinde bulur. İtiraf Ediyorum, faili meçhul ve terör
olaylarına girmiş herkesin bilerek veya bilmeyerek yaptığı korkunç yanlışların itirafıdır. Bu roman; rahmetli Turgut
Özal, org. Eşref Bitlis, Bnb. Cem Ersever, politikacı Vedat Aydın, yazar Musa Anter, Silvanlı Hasan, Mersinli
Gülriz, doğuda görev yapan masum öğretmenler ve daha binlerce insanın öldürülmesini; PKK cinayetlerini anlatıyor.

http://i.imgur.com/N07P35J.jpg

Ciltsiz (Karton Kapak):
Sayfa Sayısı: 365
Baskı Yılı: 2001
Dili: Türkçe
Yayınevi: Nesil Yayınları

İtiraf Ediyorum - Ali Erkan Kavaklı yeni çıkan kitaplar ve tanıtımları, İtiraf Ediyorum - Ali Erkan Kavaklı ile forum üyeleri güncel içeriklere erişebilir, kitap incelemeleri ve özetler burada!
Geri